2777
2789

با سلام خدمت دوستان 

من عقد هستم دوساله 

پدرم بنده خدا باغ داره

تو این دوسال پدرم هر چی واسه خودمون میاورد نصفشو پدر مادرم میگفتن ببر واسه خوانواده ی شوهرت

منم میبردم ولی اونا مثل ما نیستن هیچوقت برامون چیزی نمیفرستن ولی گله هم میکنن مثلا میگن چرا دیگه از فلان چیز نمیاری دلمون میخاد 

بعد ولی یه اشنا دارن وقتی میاد منم میرم دست پر میفرستنش خونشون اما به من که این همه چیز واسشون میبرم یبارم نگفتن بیا فلان چیز برای تو 

الان کمی با خودم فکر کردم با خودم میگم انگار براشون لطف ما وظیفه شده نه تشکری نه هدیه ای 

ما یه اشنا دیگه ام داریم چند وقت یکبار براشون چیزی میبریم بندهها خدا مارو تحویل میگیرن زیاد تر از چیزی که بردیم برامون چیزی میدن خدا خیرشون بده اما خوانواده شوهرم نه نه تشکری نه هدیه ای تازه طلبکارم هستن چرا برامون نیاوردی 

مثلا تازگی یه مقدار میوه دارن خیلی زیاد دارن به همه میدن ولی به ما نه

تصمیم درست چیه واقعا کلافه شدم 

حالا پدر و مادرم بنده خداها هیچی نمیگن ولی من فکری شدم لطفا راهنمایی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا پر رو هستن 

نده بهشون بگو امسال محصول کم بوده و اینا 

خواستی بدی هم خیلی کم در حد یکی دو جعبه

بعدش هم کلی منت بذار که من خیلی به فکرتون بودمو

خیلی برام مهمید اینو براتون آوردمو اینا

لطفا نبر خوبی که از حد بگذره میشه وظیفه به چشمشون نمیاد عین خودشون رفتار کن

چی بگم انقدر حرصم میگیره طرف میاد بدون اینکه چیزی براشون بیاره هر چی تو خونه دارن میدن بهش

با احترام کامل یه فیلمی بود می‌گفت مهربانی رو طوری انجام بده که فکر نکنن وظیفه ات بوده.

چون خودمم ضربه خوردم میفهممت ولی تا بوده خانواده شوهر باید برای عروس انجام بده، کار اشتباهی نکردین فقط مهربونیتون زیاد بوده.

با احترام کامل یه فیلمی بود می‌گفت مهربانی رو طوری انجام بده که فکر نکنن وظیفه ات بوده.چون خودمم ضرب ...

پدر و مادرم خیلی روا دارن اما اونا نه برای مایی که کلی براشون چیزی میبریم خسیسن اما برای اونی که دست خالی میاد پیششون از هر جا باشه براشون یه چی پیدا میکننن میدن ببرن

اخه چون خانواده ی شوهرت درک نمیکنن و شعور ندارن چرا بهشون لطف میکنی؟برام سواله چرا؟چه دلیلی داره???? ...

خودم دلم نمیخاد اما وقتی شوهرم میاد خونمون پدر و مادرم میدن ببره چکار کنم بنظرت؟؟؟