من مديكور نزدم زيموها زدم.توكل ب خدا...با توجه ب شرايطي ك بهت گفتم ب نظرت اين ماه منم مامان ميشم؟؟؟
عزيزم بنظرم اينكه ماه اول اقدام لقاح انجام شده يعني تخمك هاي خوبي داري براي باروري پس اگه هيچ مشكل ديگه اي نداشته باشي خودتو شوهرت يعني حتما اين ماه به اميد خدا ماماني
عزيزم بنظرم اينكه ماه اول اقدام لقاح انجام شده يعني تخمك هاي خوبي داري براي باروري پس اگه هيچ مشكل د ...
واااااااي خدا از دهنت بشنوه گلم من قبل از ماه پيش ك اقدام كنم هم سونو تخمك گذاري داده بودم دكترم گفته بود ك خيلي خوبه اما يك ماه بخاطر كم خوني اقدام نكردم بعدش اقدام كردم قرص ايروويت ميخورم ب همسرمم فوليك أسيد ميدم هرشب حدود دو سه ماهم ويتامين Eخوردم ك الان ديگه تموم شده
واااااااي خدا از دهنت بشنوه گلم من قبل از ماه پيش ك اقدام كنم هم سونو تخمك گذاري داده بودم دكترم گفت ...
بنظرم استرس بدترين ضربه رو به فوليكول و تخمك ميزنه پس بهتره ريلكس باشي هرچند سخته و خودمم ميلرزم وقتي بي بي چك ميزنم ولي بازم ميدونم كه سمه واسم ،تو هم با خيال تخت برو جلو و در زمان تخمك گذاري اقدام كن نتيجه ميگيري صد درد صد اين ماه مامان يه كنجد كوچولويي