2777
2789
عنوان

روز ٢٧پري بي بي چك اول مثبت بعدش منفي يعني چي

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله خدا از دهنت بشنوه والا چن وقته بي بي چك داروخونه هارو من تموم ميكنم 

عززززززيييييزم انشاالله ك بري از بدي و اونم مثبت باشه...بي استرس پيش برو.منم ماه پيش برا بار اول اقدام كردم نشد با اينكه دو تا بي بي چك هاله دار داشتم يه روزم تاخير اما فرداش پري اومد😢😢😢يكي از بچه ها ميگفت باردار بودي اما ضعيف بوده نمونده ميگفت نشونه ي خوبيه ك بدنت با بار اول گرفته حالا ديروز پري تموم شد ميخوام باز اقدام كنم برام دعا كن😞😞🙏🙏يه بچه صالح و سالم از خدا ميخوام براي همه و در كنارشون براي خودم

عززززززيييييزم انشاالله ك بري از بدي و اونم مثبت باشه...بي استرس پيش برو.منم ماه پيش برا بار اول اقد ...

ان شالله عزيزم خدا همه ي منتظرارو زود زود خوشحال كنه ،واقعا انتظار سخته ،والا اين بي بي چك مديكورم كه اصلا قابل اعتماد نيست نميدونم اين هاله هاي كمرنگ از كارخونه باهاشونه يا واقعا حاملم😰

دختر خوشگلم زميني شد 
صبر كن دو روزم از موعدت بگذره بعد برو از

واااي دو روز 😰بخدا كم اوردم نميتونم صبر كنم شوهرمم نميداره الان برم ازمايش ميگه تا پر رنگ نشده باور نميكنم 

دختر خوشگلم زميني شد 
واااي دو روز 😰بخدا كم اوردم نميتونم صبر كنم شوهرمم نميداره الان برم ازمايش ميگه تا پر رنگ نشده باور ...

عزیزم الان خیلی زوده برا ازمایش ممکنه بری منفی شه 

خواهرشوهرم حامله بود بی بی ش هاله خیلی کمرنگ انداخت ازمایشش منفی شد ...باید کمی صبر کنی

ان شالله عزيزم خدا همه ي منتظرارو زود زود خوشحال كنه ،واقعا انتظار سخته ،والا اين بي بي چك مديكورم ك ...

من مديكور نزدم زيموها زدم.توكل ب خدا...با توجه ب شرايطي ك بهت گفتم ب نظرت اين ماه منم مامان ميشم؟؟؟