2777
2789
عنوان

مراسم عقد پسرخاله مادرشوهرم رفتم

787 بازدید | 41 پست

امشب مراسم عقد پسرخاله مادرشوهرم بود.شوهرم که نبود به لطف خدااااا یکسره سر کار

از بعد از ظهر با مادر شوهرم ارایشگاه بودیم.مادر شوهرم به جاریم گفت بیا بریم گفت مگه کیه که براش ارایشگاه هم برم😐😂😂😂😂به مادرشوهرم هم بر خورده 

وقتی میخواستیم بریم مادرشوهرم صدام کرد گفت امشب با هم خوب باشید تو فامیلای خودم نمیخوام ابروم بره.گقت بخدا به اون اول زنگ زدم گفتم گفته باشه 

حاریم دیر اومد وقتی هم دید منو ارایشگاه  رفته بودم خب اون ساده بعد من یه اورال مجلسی جدید خریدم اونو پوشیدم اون شومیز پوشیده بود.کلا قهر  کرد😐😂😂😂نیومد بشینه پیشم مادرشوهرم پیش من براش جا گرفته بود گفت نخیر میشینم اینور😐😂😂😂😂

بعدم بلند شد رفت سر میز زن دایی شوهرم کلی ژر زر کرده بودم اونام پشت چشم برام نازک کردن و موقع رفتن رو برگردوندن ازم مادرشوهرم هم بهش برخورد و تعجب کرد

موقع رقصیدن هم من رفتم با دختر خاله و خاله شوهرم رقصیدم اونم رفت با عروس دایی رقصید بعد داشتیم میرقصیدیم مادرشوهرم کنار من بود که مراقب باشه کسب نزنه به من باردارم.جاریم خواست بره بشینه اومد از بین منو خاله شوهرم رد شد محکم کوبید به من.منم کفشم پاشنه بلند نزدیک بود پام پیچ بخوره بیوفتم محکم دختر خاله شوهرمو گرفتم که کنارم بود😐😐😐😐😐😐😐

مادرشوهرمم دید ولی دیگه چیزی نگفت.چپن خیلی حساس تو مردم با هم خوب رفتار کنیم

دیگه گفتم مادر چرا این اینجوری میکنه.گفت نه به دل نگیر اون با خانوادش مشکل داره میاد سر ما خالی میکنه کلا اینجوریه🤦‍♀️🤦‍♀️

واقعا با این جاری مریض چیکار کنم من.بعد جالبه خونه با هم عادی هستیم جایی میریم مسخره بازی در میاره 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرخاله مادرشوهرت اووووووو من عروسي داييمم بزور رفتم

مادرشوهرم با این خالش خیلی صمیمی هست و نزدیک انگار خواهرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

حامله مگه می‌رقصه ؟

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

ببخشیدا ولی منم بودم برای پسرخاله مادرشوهرم نمی‌رفتم آرایشگاه ،خیلیییی دوره خدایی

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

حسوده ولش کن فقط دارم با اورال تجسمت میکنم چن ماهته؟؟

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

برای عقد مگه انقد دعوت میکنن

بعد بارداری چجوری می‌رقصی 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

ببخشیدا ولی منم بودم برای پسرخاله مادرشوهرم نمی‌رفتم آرایشگاه ،خیلیییی دوره خدایی

چه میشه کرد خاله شوهرم با مادر شوهرم خیلی با هم خوبن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس