2777
2789

جنسش خوبه هرچى بشورى خراب نميشه من تقريباً هر روز شستم ولى خراب نشد تا كوچك شد

خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خریدم عااااالی مرگ نداره برای بچه اولم خریدم تا بچه سوم تن میکردم بشورو بپوش

جدی ..ممنون ..من برای پسرم ۶ سال پیش خریدم 

حالا تو اینستاشون دیدم بعضیا از پرز شدن و رنگ دادن برخی طرحا گلایه داشتن 

گفتم نکنه تغییر کرده جنساش

بنظر من ادم برا لباس منزل اونم برا بچه باید بیشتر هزینه کنه

چون بیشتر تنش میکنه بچه بیشتر کثیف میکنه مرتب باید بشوری

پس باید ی جنسی باشه ک بعد از دو دفعه شستو شو کیفیتشو از دست نده

بادى و شلوارهاى كارترز هم بى نهايت خوبه ولى حواست باشه اصل بگيرى فيكش زياده، هر بادى هم ١٢-١٥ تومنه قيمتش خوبه و اونم مرگ نداره من هر ٢-٣ ماه ميرم ١٠ تا ميگيرم همش تن بچمه

خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐

من که اصلا لباس گرون نمیخرم واسه دخترم، البته ارزون بی کیفیت هم نمیخرم، در حد متوسط میخرم که متنوع بتونم بپوشم براش یکسره، آخه یک بادی خیلی زیاده این قیمت واسش!

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

من شنيدم جنسش عاليه

البته رفتم از نزديك ديدم

ولي خب يه بادي ٣٠ تومن برام زياد بود

مخصوصا اينكه دارم سيسموني ميگيرم حجم لباسايي ك ميگيرم زياده برام سنگين ميشه

ايراني هم هست درسته؟

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
من که اصلا لباس گرون نمیخرم واسه دخترم، البته ارزون بی کیفیت هم نمیخرم، در حد متوسط میخرم که متنوع ب ...

اخه منم سایز صفر میخوام ..که از پسرم یه دست نو و چند دست استفاده شده دارم ..راستش دیدم سه تا تیکه هم بخرم میشه صد تومن 

من که اصلا لباس گرون نمیخرم واسه دخترم، البته ارزون بی کیفیت هم نمیخرم، در حد متوسط میخرم که متنوع ب ...

معمولا چه مارکی میگیرید ..راستش امروز کلی گشتم یه لباس دخترونه ساده که به نوزاد تازه متولد شده بیاد بهرم بجز بی سیسی چیزی نپسندیدم ..همشون شلوغ بود