2777
2789
عنوان

رل زدن با فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 46 پست
ادم بدرد بخوریه؟‌چندسالشه ؟ شاغله همه فامیلا ک بد نیستن خودش مهمه

آره خوبه کار شغل داره درس هم میخونه ۲۱ سالشه اینجا کلا رسمه این سن رو مناسب می دونن برا ازدواج من ۱۹ وضعشون هم عالیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مطمئنی آخرش ازدواج آره درغیر این صورت خیررررررررر نه تنها الان بلکه آینده ت هم به خطر میوفته 

خواهش میکنم هرچیزی رو تجربه نکنید آدم یه بار زندگی میکنه و به عقب هم نمیشه برگشت و اشتباهات رو تصحیح کرد 

این همه آدم خو الکی نمیگن رل زدن با فامیل اشتباهه حتما خودت باید تجربه کنی و تباه بشی؟

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

اگه میخوای باهاش ازدواج کنی مشکلی نیست ولی اگه بخوای فقط دوست باشیدبعدیه مدت عادت میکنی بهش اگه عیب وایرادی تواخلاقش باشه نمیتونی ولش کنی چون فامیله کات کنیدازدواج کنه ببینیش ناراحت میشی وهزارجورداستانه دیگه من تجربشودارم شوهرم فامیله اخلاقش درست نبودبخاطرالتماساش ازدواج کردم خودمم عادت کرده بودم بهش نتونستم نادیده بگیرمش ولی بعدش خیلی عذاب کشیدم حتی ازدواج بافامیل هم خوب نیست خانواده هامجبورمیشن بخاطرروابط فامیلی کوتاه بیان

راستش من باشم کلا آتو دست فامیل نمیدم 

این که اینجوری گفته منظورت ازدواجه و چیزی نگفته به نظرم ۱۰۰ روی ازدواج نیست و ممکنه که کات بشه رابطه 

بعد یه روزی تو بخوای ازدواج کنی دردسر نشه برات هم خودت اذیت بشی هم بخواد مزه بریزه و اینا

اگه مطمئنی آخرش ازدواج آره درغیر این صورت خیررررررررر نه تنها الان بلکه آینده ت هم به خطر میوفته خوا ...

من راستش نمی دونم ختم میشه آخرش به ازدواج یا نه و مطمئن نیستم از این لحاظ

اتفاقا من فامیل وبیشتر میپسندم البته نه هر فامیلی 

فامیل خوب 

توهم دلت پیشش گیره دیگه چرا تاپیک میزنی که پیام بدی یانه  یا کلی انرژی منفی بگیری از کاربرا  بعد بری برینی بهش. تهشم تاپیک بزنی چرا من اینکارو کردم کاش برگرده کاش کاش 

ببین دلت باهاشه بهش پیام بدم اشناشید ولی از من به تو نصیحت زیاد از حد نزار بره جلو اروم اروم جلو برو

بعدشم که جلو تر رفتید بگو من هدفم رابهطه دوس دختر دو پسری نیس تا ارتباطمونم جدی نشده حق نداری کسی بفهمه