2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه😂

والا اولین بار از شما شنیدم شاید منظورت سیب های بزرگ و سفت هستن که بخاطر سفتی بهش میگن استخوانی ! اونا کیفیتشون بهتره رنگشونم قرمزه و خیلی آبدارن ولی سفتت

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

اونا که انگار آبدار نیست زیاد؟ اونی که من شنیدم میگفت خیلیم آبداره

ببین سیبی که گازبزنی حالت پفکی و نرم داره اون برعکسش میشه استخوانی . رنگش نیس استخونی

البته اینو از خودم میگم😅

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

والا اولین بار از شما شنیدم شاید منظورت سیب های بزرگ و سفت هستن که بخاطر سفتی بهش میگن استخوانی ! او ...

چند سال پیش باردار بودم سرکار همکارم داشت تعریف میکرد از تبریز یه جعبه سیب استخونی آورده هی میگفت چقدر آبداره چقد خوشمزس ازون موقع مونده تو ذهنم اخرم نفهمیدم به کدوما میگن که بخورم خیالم راحت شه😂

چند سال پیش باردار بودم سرکار همکارم داشت تعریف میکرد از تبریز یه جعبه سیب استخونی آورده هی میگفت چق ...

فهمیدم چیو میگی! خب اون سیب سمت ارومیه و تبریز پره باید بری از آذربایجان بخری ! قرمز درشت آبدار و سفت هستن

💙❄️ لایک نکنید لطفا