2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صرافy9h8zعزیزا اینا رو که گذاشتم نصب کنیوگد و کد معرف من بزنید هم به شما پول میده هم به من

ebdwr

عزیزم اینم کد صراف منه بیزحمت شما هم‌ماله منو بزن 

۵۰ بهم داده 

ولی چ فایده میگه تا ۱۰۰‌نشه نمیتونی برداشت بزنی 

بله درستهطلاسی uFFlvaTaطلاین WALNAOQمیلی milli-hin15تکنوگلد PAARXHZ2نقره سی KyAjjTvA

طلایین هیچی نداد که

میلی گلد هم اجازه نداد رمز بزنم 

قط صراف ۵۰ داد که اونم‌نمیشه برداشت زد 

بله درستهطلاسی uFFlvaTaطلاین WALNAOQمیلی milli-hin15تکنوگلد PAARXHZ2نقره سی KyAjjTvA

حالا تکنو گلد و نقره سی چقدر میدن هر کدوم و میشه برداشت زد یا باید زیاد تر بشه 

اینم ی چک بکن الکی انجام ندم 

اینم کد طلا تو اسنپ برید تو قسمت سرمایه گذاری کد معرف من بزنید ۳۱ تومان میاد کیف پولتونWPKxJAvHp

میشه برداشت زد یا نه 

الان من هم صراف هم طلایین کد شما رو زدم برای شما پول رفت ولی هیچی برای من نیومد 

فقط ۵۰ ماله صرافی که تا ۱۰۰ نشه نمیشه برداشت کرد

اینم او ام فینکس شصت هزار میده ی دقه ایم میتونی برداشت بزنی بیاد ب حسابت TYPK5O5Z4

اینو از بازار دانلود کن این از همش راحت تره شصت هزارم میده فوریه میشه برداشت بزنی 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی صلوات مهمونم کنین لطفا
عزیزم زدم توضیح بده لطفا

نه گلم ت میلی کد منو نزدی برمن چیزی نیومده اما اگ کامل رفتی داخلش توضیح بدم چطور برداری؟

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی صلوات مهمونم کنین لطفا
نه گلم ت میلی کد منو نزدی برمن چیزی نیومده اما اگ کامل رفتی داخلش توضیح بدم چطور برداری؟

عزیزم کد شما رو زدم 

کامل انجام شد 

اما هیچ پولی الان تو کیف پول من نیست 

اینجوری درست نیست واقعا

حالا تکنو گلد و نقره سی چقدر میدن هر کدوم و میشه برداشت زد یا باید زیاد تر بشه اینم ی چک بکن الکی ان ...

نقره سی هم فکر کنم باید چند نفر دعوت کنی بعد برداشت کنی دقیق یادم نیست ولی میلی میده میتونی برداشت کنی