2777
2789
نقره سی هم فکر کنم باید چند نفر دعوت کنی بعد برداشت کنی دقیق یادم نیست ولی میلی میده میتونی برداشت ک ...

خب الان بگو چطور این ۵ میلی که ۵۳ هزار تومن هست رو برداشت کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب نمیده اول باید اون ۵ میلی رو به کیف پولم که صفره منتقل کنم چطوری

من رفتم نگاه کردم شما فقط کد صراف من رو زدید که ۲۰هزار به من داده.طلاین رو نصب کن ۷۰ تومن میده و راحت برداشت میکنی

طلاسی uFFlvaTa

طلاین WALNAOQ

میلی milli-hin15

تکنوگلد PAARXHZ2

نقره سی KyAjjTvA

صرافy9h8z

یه کم نگاه کنی یاد میگیری

چیو نگاه کنم 

متوجه منظورت نمیشم 

الان که میخوام میلی ها رو بریزم تو کیف پولم میگه تا واریز نکنی نمیتونی برداشت کنی 

دقیقا همون چیزی که من اول پرسیدم 

گفتم میشه برداشت کرد و شما گفتی آره 

من رفتم نگاه کردم شما فقط کد صراف من رو زدید که ۳۰هزار به من داده.طلاین رو نصب کن ۷۰ تومن میده و راح ...

طلایین هم ماله شما زدم ولی میگه احراز هویت نشد نمیدونم چرا

خب شما هم کد صراف من رو بزن 

چیو نگاه کنم متوجه منظورت نمیشم الان که میخوام میلی ها رو بریزم تو کیف پولم میگه تا واریز نکنی نمیتو ...

گلم شاید الان اینطور شده طلاین رو هم میشه برداشت کرد اما طلاسی رو نمیشه.بعدم نگاه کردم شما کد میلی منو نزدید که مال اون یکی کار بر رو زدید به اون بگید

گلم شاید الان اینطور شده طلاین رو هم میشه برداشت کرد اما طلاسی رو نمیشه.بعدم نگاه کردم شما کد میلی م ...

بله کد میلی اون کاربر دخمل مهربون رو زدم 

صراف ماله شما رو زدم 

گفتم فقط برای ی نفر  نزنم 

گلم من صراف دارم شما کد صراف منو زدید ۲۰ الان به من داده.احراز هویت کامل انجام بده

اها شما نمیتونی کد صراف منو بزنی به خاطر اینکه قبلا ثبت نام کردی 

حیف شد هیچی گیرم نیومد 😅😄 ی ساعت وقت گذاشتم

اها شما نمیتونی کد صراف منو بزنی به خاطر اینکه قبلا ثبت نام کردی حیف شد هیچی گیرم نیومد 😅😄 ی ساعت ...

چرا گیرت میاد یا ۵۰ بریز کیف پولت بعد برداشت کن یا کد دعوتت رو برای خانوادت استفاده کن تا بتونی برداشت کنی

اها شما نمیتونی کد صراف منو بزنی به خاطر اینکه قبلا ثبت نام کردی حیف شد هیچی گیرم نیومد 😅😄 ی ساعت ...

چرا گیرت میاد یا ۵۰ بریز کیف پولت بعد برداشت کن یا کد دعوتت رو برای خانوادت استفاده کن تا بتونی برداشت کنی