2777
2789

دوست دارم بدونم این افراد چی تو سرشونه؟

در هر خیانتی فقط میگن زنه خرابه و مرده رو گول زده! 

واقعا فکر می کنید مرد خائن یه موجود ساده دل، کم عقل و غریزیه یا در واقع یه آلت سرگردانه که توسط یه زن مکار و هرزه ربوده شده؟؟؟؟؟؟

نه خیر! اون‌مرد خائن با شیش دونگ حواس می دونه داره چیکار می کنه، بچه هم نیست که گول بخوره. یاد بگیرید هر خیانتی دو بال داره که باید رید به هر دو بالش.

و السلام علی من اتبع الهدی 😊

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

تو هر خیانتی هم زن مقصره هم مرد

منظورم زنی ک بهش خیانت شده نیست

هم جنس های خودمونن، به راحتی با ی مرد متاهل جور میشن

و اون مرد هم ک دیگه گفتن نداره، لجن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت داری میگی اسکل

یه مشت آدمایی که برای بیرون رفتن از شوهراشون اجازه میگیرن و در طول روز زیر مشت لگد همسر هاشون هستن برای عقده از این موضوعات میخوان بقیرم خراب کنن حالا به هر روشی شده

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

زن خیانت کنه تقصیر زنه! مرد خیانت کنه بازم تقصیر زنه!

ما ندیدیم یه مرد خیانت ببینه بگه همجنسم!

خیانت رو‌جنسیتی نکنید

چه مرد چه زن اگه خیانت کنه خودش خواسته با اگاهی کامل خودش انتخاب کرده خیانت کنه!

و هیچ توجیهی نداره!

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
خودت داری میگی اسکلیه مشت آدمایی که برای بیرون رفتن از شوهراشون اجازه میگیرن و در طول روز زیر مشت لگ ...

احسنت. واقعا این جور اعتقادات ریشه در عقده نسبت به زنان داره.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤