2777
2789

تو دعوا بهش گفتم منم باید مثل مامانت باشم عشق وحال کنم وهرماه پولای شوهرمو خرج کنم پدرش دربیاد

گفت ولی کاش یذره میتونستی شبیه مامانم باشی🙁

خیلی ناراحتممم خیلیییی

چرا یه حرفی میزنید تو دعوا که خودتون سبک بشید

توهین کردی توهین شنیدی دیگه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف من که اینهمه دارم باهاش راه میام ازخودم میزنم که بدهیامونو بدیم بتونیم خونه بخریم

نکن خب چرا میکنی اینکارو وقتی قدر شناس نیست 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

هیچوقت هیچوقتتت خانواده همسرتو تو دعوا نیار

اصلا تو بگو برای تو بد عالم برای همسرت اون مادره و با اینکار خودتو خراب تر میکنی 

از این به بعدم نیاز نیست مراعاتشو بکنی 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

مقصر شما هستید و جواب همسرتون کاملا به جا بوده

وقتی باهم دعوا می کنید دلیلی نداره پای بقیه رو بکشید وسط 

وقتی خودتون شروع کننده هستید دیگه طرف مقابل مجاز هست هر جوابی به شما بده