2777
2789

ازش دلخور شدم چندروزه بحث و دعوا زیاد داشتیم روز تولدمم باهام بحث کرد ناراحتم کرد یکاری نکرد حداقل یکم خوشحال شم خودشم درگیر بی پولیه و مشکل خانوادگیه از صبح تا ۷غرویم سرکاره بنظرتون چیکارکنم با اینکه دلخورم ولی نمیخام رابطمون خراب شه از طرفی دلخوریامو‌چی کنم پس

اگه میخای بدونی یکی چقدر دوست داره و برات ارزش قاعله ببین تولدت چیکار می‌کنه برات

روز تولدم از لحاظ مالی نمیتونست خب؟خودش گفت امروز و روحتما حبران میکنم و کادوت و حتما بهت میدن چون وضعش اصلا خوب نیود اصلا بحثم کادو نیست بیشتر اینکه اونروز باهام بحث کرد دلخورم کرد

حالا بنظرتون چه رفتاری داشته باشم وضعمون بهترشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون تولدت بوده و کوتاه نیومده و کاری نکرده بنظرم فعلا نیازی نیست کاری کنی من باشم صبر میکنم خودش رابطه رو ترمیم کنه، اگه حرکتی دیدم از طرفش منم همراهی میکنم

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون تولدت بوده و کوتاه نیومده و کاری نکرده بنظرم فعلا نیازی نیست کاری کنی من باشم صبر میکنم خودش راب ...

اخه خودش همش زنگ یهم میزنه یا پیام میده من میزنم تو ذوقش همش بد حرف میزنم یکاری میکنم اونم عصبی شه دعوا کنیم چون از اون روز همش ناراحت شدم

حالا میبینم اینجور پیش برع خیلی بدتره من چیکارکنم؟

اخه خودش همش زنگ یهم میزنه یا پیام میده من میزنم تو ذوقش همش بد حرف میزنم یکاری میکنم اونم عصبی شه د ...

یه قرار بذار دوتایی برید بیرون و خوش بگذرونید حالتون بهتر بشه باز تهش اگه از مسئله ای ناراحتی توی دلت مونده بود بیانش کن

اگه شرایطشم نیست زنگ بزن باهاش صحبت کن و ناراحتیتو بیان کن خیلی منطقی و آروم در آخرم بگو چون خیلی دوست دارم باید بهت اینارو میگفتم چون روی خودم و رابطمون داشت تاثیر منفی میذاشت و من نمیخوام رابطمون بد پیش بره

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40