2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوئیک مسخره، سود نداره حیف طلاهام،اونهمه طلا با پول نقد گذاشتم، طلاها پولم بودن بالای یک میلیارد و خ ...

😩فکر کردم شاسی بلندی چیزی گرفتی😱 اگه طلا بشه. دوازده با همون طلا فقط میشد ماشین گرفت😵‍💫نزدیک دویست ضرر میده🙆

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

افسوس گذشته رو نخورین بچه ها ..ولش کنین خیلی ها یه کارایی کردن که اگه نمیکردن الان به سودشون بود 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

منم 40گرم طلا با 5تا سکه کامل دادم ماشین کلا تواین دوسال صدتومن روش رفته،طلامو دوتومن فروختم😢خیلی ض ...

منم مثل تو 7تا تمام سکه رو 39 فروختم دونه ای ی مقدارم روشم گذاشتم ی تیبا خریدم :/ که قیمتش چندان فرقی نکرده

وااای شماها برای ۳۰ ، ۴۰ گرم ناراحتید بچها😂😂من پارسال رو سه و نیم بالای ۱۴۰ گرم فروختم😁

🫣خب حالا چی گرفتی با پولش؟؛ آخه دیگه امید ندارم بخرم🙆 دلم طلا میخواد. گردنبندم فروختم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚