2777
2789

کلاس دومه.اصلا انگار علاقه نداره ...یکم بخودش فشار نمیاره ک دقت کنه..ک تمرین کنه..املاشو مشکل داره.اصلا گوش نمیکنه..همش میکه زیاده..سخته..هرچسم باهاش تمرین میکنم اخرشم تلفظ کلمات رو همونجوری مینویسه ک خودش میگه..مثلا دیوار میکه دیبار...هشت پا مسکه هشپا...اسنجوری مینویسه....

هم نکرانم..هم خسته شدم..

چکارکنم املاش خوب بشه..دقتش بره بالا..خیلی بی دقته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که عاشقش شدم😍😍😍😍

خدا حفظش کنه 

هیچی تنها راهش فقط باحوصله تشویق کردنه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

کلن اکثر بچها همینطورن

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

خواهر منم اینجوری بود پروازو مینوشت پرباز:)🤣درست میشه نگران نباش،خواهرم کلاس چهارمه الان املاش خوب ...

واقعا؟خیلی نگرانم..

اصلا انکار تو دنیای دیگه ای هست..هپروته...انقدر بی دقتی میکنه..درحالی ک توی بقیه جیزا عالیه...ولی به درس خوندن و دصت مردن هییچییی...فقط فرار...

واقعا؟خیلی نگرانم..اصلا انکار تو دنیای دیگه ای هست..هپروته...انقدر بی دقتی میکنه..درحالی ک توی بقیه ...

نترس بابا بچست خوب ،من خواهرم الانم ک الانه تو مدرسه یه چیزی ازش بخوان از یاد میبره تا خونه امقد ک بازی گوشو سر ب هواست

کلن اکثر بچها همینطورن

امروز مسگم دسته ص رو توی کلمه صدف بلند کذاشتی .اینشکلی ط خونده میشه...۷بار پاک کردم دوباره همونو نوشته...میکم این بلنده مادر کوتاه کن..میکه من کوتاه نوشته تو بلند میبینی...

تمیز شنیداری ضعیف هست . تمرین های تقویت تمیز شنیداری داخل نت بزنید میاره براتون. همچنین کتاب اختلالات دیکته دکتر تبریزی هم کمک کننده است

خدایا شکرت، تلاش هام جواب داد و به اون چه می خواستم رسیدم. اومدم امضای قبلی رو پاک کنم ولی دلم نیومد. به نظرم اسم انسان های ارزشمندی داخلش بود حتما بخوانید  دیدین مد شده مینویسن:⛔️مورد داشتیم دختره... 😐من بازم این موردا دارم 😍😁👌👈مورد داشتیم دختره سال 1312 شده بود اولین زن جراح ایرانی (سکینه پری)👈مورد داشتیم دختره سال 1289 نشریه دانش رو به عنوان اولین روزنامه نگار زن ایرانی منتشر کرد (مزین السلطنه)👈مورد داشتیم دختره سال 1338 اولین زنی بود که درجه سرتیپی ارتش شاهنشاهي رو گرفت (مرضیه ارفعی)👈مورد داشتیم دختره تبریز به دنیا آمد شده صاحب دیوان اشعار با بیش از2500 بیت شعر (پروین اعتصامی)👈مورد داشتیم دختره سال 1318 در 22 سالگی اولین زن خلبان ایرانی بود(عفت تجارتی)‼️نکته اش اینجاست که تا این سالها بیشتر جمعیت ایران بی سواد بودند.👈مورد داشتیم دختره شده سیمین بهبهانی شاعر غزل معروف دوباره می سازمت وطن 🇮🇷👈مورد داشتیم دختره مشهد به دنیا اومده شده انوشه انصاری اولین فضانورد ایرانی 🚀👈مورد داشتیم دختره شده مینو اختر زند عضو هیأت رئیسه دانشگاه سودرتورن استکهلم 🎓👈مورد داشتیم دختره شده مریم میرزاخانی ریاضیدان و استاد دانشگاه استنفورد👈مورد داشتیم دختره شده ماریا خورسند مدیرعامل شرکت تولید سخت افزار DELL در سوئد👈مورد داشتیم دختره شده ترانه رضوی پزشک گوگل ⛑👈مورد داشتیم دختره شده پروین ثابتی استادیار هاروارد👈مورد داشتیم دختره 23 سالشه بوشهریه و شده تنها دریانورد زن ایرانی (زهرا سالاریه) ⛴👈مورد داشتیم دختره شده شیرین عبادی جایزه نوبل صلح رو بردهو هزاران مورد دیگر....👈مورد داشتیم دختره شده فروغ فرخزاد که از بخش جزامی ها که کسی جرات نداشته پاشو بزاره یه پسر بچه به سرپرستی گرفت. 👏

کلمه هم جامیندازه؟فعلهارو درست مینویسه یا کلمه دیگه مینویسه؟

برای دیکته باید روخوانی زیاد انجام بده کتاب قصه هم خیلی کمک میکنه تلفظش هم واضح بگو بهش وبگو صداکشی کنه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
حتما داره...چون شوهرمم همینجوربوده..‌اون موقع کسی اهمیت نداده الان بعضی کلمه های سخت رو ارمن میپرسه ...

تو اینترنت پر هست از بازی های تمرکزی که حافظه دیداری و شنیداری تقویت بشه به مدت باهاش تمرین کنی برطرف میشه تمرین و تکرار هم باید زیاد باشه 

کلمه هم جامیندازه؟فعلهارو درست مینویسه یا کلمه دیگه مینویسه؟برای دیکته باید روخوانی زیاد انجام بده ک ...

اره جا میندازه.

اخه خیلی راحت طلبم هست...همش مسکه من برم..من خسته شدم...حوصله ندارم...قشنک رو اعصابه.