2777
2789

شوهرم واسه ما ی چیزی خریده واسه مادرشوهرم اینا هم خریده که بعد پولشو بریزن حسابش. بعد شوهرم زنگ زده به مادر شوهرم بهش میگه الان میریزم بانک سامانت شوهرم مگه نه نه نریزی هیچوقت سامان بریز فلان بانک بعد من از اونور میگم یابا بگو قابل نداره مامان جان چه عجله ای هست. به جای اینکه مادرشوهرم بگه چه عروس با ادب و مهربونیه میگه نه طفلی اونم میخاد قسطاشو بده دیگه باید پولشو بدم. ینی با اینکه پسرش بی ادبانه با مادرش حرف میزنه باز طرف اونو میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخالت نکن تو چکار داری که خودشیرینی میکنی ؟؟؟ 

من یبار خواهرشوهرم جلو جمع ب شوهرم گف برا مامان نوبت دکتر اینترنتی بگیر 

بعد شوهرم لال شد گرفت 

بعد مادرش پول نقد اورد گفت بیا پول ویزیتتو بگیر شوهرم قبول نگرد مادرش اصرار کرد اخرم شوهرم گفت من نمیخام به خانومم 

منم گفتم نه مامان من قبول نمیکنم بمن چه شما مادر پسر میخاین هرکار بکنین 

بعد خواهرشوهرم کرم میریخت میگفت نمیخاد بدی مامان پسرته وظیفه شه 

دلم میخاست خفه ش کنم 

وا عجب ادمی هستی حرف بدی نزده ...اگه دنبال تعریف کردن دیگران از خودتی بایدبگم مطمئنن توی دلش همینومیگه ولی الان خواسته ب پسرش احترام بذاره و قدردان باشه و زودپولش را بده ...خوب بود مثل خانواده شوهرمن میگفت خدا ازدلت بشنوه و یا میگفت باشه بعدا پولشو میدیم و دیگه تو خواب بایدپولشو میدیدی....حالا ی مادرشوهرادم حسابی هم ک پیدا شد عروس گیر میده 😐

نه خیلی ربطی نداره اون اتفاقا میخواد خدای نکرده اصلا منتی سرش نباشه و پول رو بده حداقل جلوی شما بگه ...

داره وانمود میکنه بیشتر حواسش به جیب پسرش هست تا زنش ! و مرد کاملا اینو متوجه میشه به جای این که بفهمه زنش احترام مادرش رو نگه داشته

https://t.me/+EBoT37jsWo85ZmU0 لینک گپ رقابتی پشت کنکوری های تجربی 🎀🫶🏻اگر هر شب گزارش کار می‌فرستید خوشحال میشم کنارمون باشید 

اره فحشم بهش بده باز باید ساکت باشم. جالبه مامان من طرف حق همیشه ولی این نه

ی یار شوهرم داشت با مادرش بد حرف میزد گفتم با آرامش حرف بزن مادرت هس همون لحظه مادرش با تندی گفت مگ بچم چی گفت.از اون موقع دیگ کار بهشون ندارم.بعضیها لیاقت ندارن تو هم همین کار رو بکن

نه خیلی ربطی نداره اون اتفاقا میخواد خدای نکرده اصلا منتی سرش نباشه و پول رو بده حداقل جلوی شما بگه ...

ببین پولو که میده ولی شوهر من سریع میگه بزن فلان کارتم. ی تعارفی نمیکنه که چه قابلی داره مامان جان یا عجله ای نیست. من که تعارف میکنم میگم وای مامان علی همینجوری میگه بزن کارتم ببخشید و قابل ندارع چه عجله ای اینجا هم از بچه خودش دفاع کرد‌ ینی فقط بچه خودشو میبینه

دخالت نکن تو چکار داری که خودشیرینی میکنی ؟؟؟ من یبار خواهرشوهرم جلو جمع ب شوهرم گف برا مامان نوبت د ...

بحث خودشیرینی نیست خب ما مستقل شدیم شوهر من باید یاد بگیره این مسائلو. انقد با خانوادض اینجوری برخورد کرده واسه خانواده منم گاهی پیش میاد بلد نیست تعارف کنه در حالیکه خانواده من حساسن و خیلی به ادب و احترام اهمیت میدن

وا عجب ادمی هستی حرف بدی نزده ...اگه دنبال تعریف کردن دیگران از خودتی بایدبگم مطمئنن توی دلش همینومی ...

ببین همیشه طرفداره پسرشه توی تمام مسائل حتی وقتی من حرف حق میزنم

ی یار شوهرم داشت با مادرش بد حرف میزد گفتم با آرامش حرف بزن مادرت هس همون لحظه مادرش با تندی گفت مگ ...

دقیقا اینم همینطوریه. چند سری یجوری زده توی ذوق من که ازش بدم اومده. مثلا میگم علی ساعت 9 شب میخابه میگه اصلا سر و صدا توی اشپزخونه نکن همه برقارو خاموش کن ولی منم خوابم نمیبره میگه توام سعی کن زود بخوابی 9. کلا اصلا نمیگه پسرم شرایط دیگرانو درک کنه. میگه فقط پسرم درست میگه یا پسرم توی ارامش باشه تو فقط هرچی اون میگه بگو چشم

ببین همیشه طرفداره پسرشه توی تمام مسائل حتی وقتی من حرف حق میزنم

اشکالی نداره ، مادرهااکثرا همینن .....اون را ک نمیتونی تغییر بدی ولی خودت میتونی تغییر کنی و برات بی اهمیت باشه....

همسرتو دستپرورده و نتیجه تربیت خود پدرومادرشه .....زیاد تو مسائلشون دخالت نکن

دقیقا اینم همینطوریه. چند سری یجوری زده توی ذوق من که ازش بدم اومده. مثلا میگم علی ساعت 9 شب میخابه ...

انگار پسرشون فرشته الهی هس.ولش کن کار خودت بکن هر چی گف جواب نده خودش میفهمه