2777
2789

17 سالگیم یه روز حال روحیم خیلی بد بود زدم همه عکسای بچگیم رو پاره کردم یه دونه هم جون سالم به در نبرد ازشون.... همون بعدش پشیمون شدم ولی خیلی دیر بود 

الان 11 سال گذشته ولی همیشه دلم براشون تنگ میشه دلم میخواد دوباره داشته باشمشون خیلی حسرتشمن رو میخورم 

چیکار کنم آروم شم و دیگه بگذرم ازشون چطوری فراموش کنم

گذسته ول کن عکس گذشته ول کن بابا 

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خودمم بگم اروم شی شاید .منم ۵۰۰ تا عکس از بهترین دوران زندگیم تو رم بود پودر شد رفت .ریکاوریم کردم در نیومد .تموم دوران دانشگام از بین رفت 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

از خودمم بگم اروم شی شاید .منم ۵۰۰ تا عکس از بهترین دوران زندگیم تو رم بود پودر شد رفت .ریکاوریم کرد ...

ای بابا ... خیلی حرص دراره 

به نظرت عکس دوران بچگی بیشتر غصه داره یا دوران دانشگاه؟ 

ای بابا ... خیلی حرص دراره به نظرت عکس دوران بچگی بیشتر غصه داره یا دوران دانشگاه؟

هر دو ش خیلی ناراحت کننده اس .چون توش انواع خاطره باشه .میدونی هر عکسی میگیری مطمئنن با خاطره و برنامه ریزی بوده .من هر عکسی میگیرم با خاطره تعریفش میکنم اخه 

ولی الان به این باور رسیدم مهم نیست .خاطره میتونه تو دل ادم بمونه .عکس مادربزرگ و پدربزرگم که فوت شدن توش بودن .اون بیشتر نابودم کرد ولی الان اونا تو قلبمم .حتی دیگه عکسشون نباشه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

من همیشه یکی از حسرتام اینه چرا از بچگیم‌ فیلم ندارم. یه یکی‌دوتایی داشتم ولی پاک شدن

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
هر دو ش خیلی ناراحت کننده اس .چون توش انواع خاطره باشه .میدونی هر عکسی میگیری مطمئنن با خاطره و برنا ...

درسته مهم ارزش و خاطرات خوبه.... 

منم چند تا عکس با اعضای خانواده... داشتم که خیلی بیشتر به خاطر اونا ناراحتم ولی به قول تو مهم خاطراتیه که تا ابد تو قلبموم زنده میمونن ... هیشکی و هیچی  نمیتونه اونا رو ازمون بگیره🙂

منم همیشه به اینا فک میکنم🥲❤️

ای بابا ... خیلی حرص دراره به نظرت عکس دوران بچگی بیشتر غصه داره یا دوران دانشگاه؟

هرکسی یه دوره براش مهمه.

منم عکس از بچگیم ندارم.

دوتا دارم یکی جمعی خانوادکی ۱۰‌،۱۵نفر اونجان فقط عکس پامه

یکیم هم تو بغل مامانم زیر چادر😄

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
فیلم اکثرا نداریم غصه نخور

من ناراحتیم بیشتره چون داداشم که بچه بزرگس کلی عکس فیلم داره. من یه کلا یه چندتا عکس دارم. اعتراض که کردم گفتن دیگه شیر به شیر شدن بچه ها وقت حوصله عکس نداشتیم 😂😂

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست