2777
2789
عنوان

همونم که عکس اندامم گذاشتم بهتون برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 78 پست
چجوری شکم بدون ورزش اب کنم

شکم با ورزش عضله ای میشه آب نمیشه

با تغذیه آب میشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

3ماهه زایمان کردم از وزن 80کیلو توی بارداری شدم همون 60 که بودم شکم هم اصلا ندارم فقط وقتی غذا میخور ...

توی سه ماه چرا ۲۰ کیلو کم کردی؟ اگه رژیم ینگین نداری جتمن برو تیروییدت چک کن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

ببخشید دوچرخه ثابت  برای لاغری باسن و ران خوبه ؟؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

حالا چرا بهمون برخورد؟

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

ببخشید دوچرخه ثابت برای لاغری باسن و ران خوبه ؟؟

برای شکل گیری عضله خوبه

لاغری فقط و فقط رژیم و کاهش چربی کلی بدن

ما جربی سوزی موضعی از یه نقطه نداریم و بسته به ژنتیک چاق و لاغر میشه قسمت های بدن و هر مربی بگه  به قیمت لاغر میکنم شیادیا بی سواد  هست

تیرویید دارم قرص مصرف میکنم توی یه ماه کم نکردم همون ماه اول همه ی وزنم رفت

همونه پس خیلی مراقب خودت باش خوشگله

والا من س شکم زاییدم به هفته بعد زایمانام انگار من نبودم 😂از اندامم فوق العاده راضی ام حتی تو پیاده روی هم نمیکنم چ برسه ب باشگاه با...ولی هستن اطرافم بعد به بچه خودشونو تو باشگاها هلاک کردن ولی ....خداروشکر  خدا دوسم داشت

من تورا چون جان خود میدانمت.....

والا من س شکم زاییدم به هفته بعد زایمانام انگار من نبودم 😂از اندامم فوق العاده راضی ام حتی تو پیاده ...

عزیزم به فکر آینده ت باش و حتمن از امروز تا پیری ورزش ادامه بده

هدف لاغری نیست سلامتیه

من احتمالا یکی دو سال دیگه اقدام کنم برای بارداری 

یک ساله بدنسازی کار میکنم تا بدنم سفت بشه و برای بارداری بهم نریزه اما بنا به دلایلی اومدم بیرون باشگاه نزدیکم بدنسازی نداره به نظرتون برم فیتنس