2777
2789
عنوان

همونم که عکس اندامم گذاشتم بهتون برخورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 78 پست
عزیزم به فکر آینده ت باش و حتمن از امروز تا پیری ورزش ادامه بدههدف لاغری نیست سلامتیه

تغذیه خوب دارم هیچیم نیس ذاتا  ولی کنجکاو شدم اندامتو ببینم قول میدم بهم برنخوره

من تورا چون جان خود میدانمت.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گینر میخورم موتانت مادرمم اگر بخوره ضرر داره،؟

بهتره کالری شمازی هم بکنین

کرفس زیره مانکن اینا برنامه های خوبی هستن

مکمل خوبه ولی از اسمش معلومه مکمل

روش‌خیلی حساب نکنین

برای مادرتون ممکنه معده درد بیاره گینر 

رو کلیه و کبد هم تثر منفی داره

خودتون هم با احتیاط مصرف کنین

به جای عضله یه چاق ضعیف میشید و چربی میارید

قند خون هم اگه مادرتون دارن خوب نیس

بهتره کالری شماری کنین و برید باشگاه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

نميشه تو يكماه ٦ ٧ كيلو كم كنيم تا عيد خيليه كه

ماهی ۳ کیلو میشه با کالری شماری ولی فشار میاد

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

من احتمالا یکی دو سال دیگه اقدام کنم برای بارداری یک ساله بدنسازی کار میکنم تا بدنم سفت بشه و برای ب ...

ببه فیتنس هم عالیه

من دو تا سزارین داشتم الان همه جام اوکی شده فقط شکم لعنتیم اب نمیشه

هفته ای ۳ ،۴ روز hiit کار میکنم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
عزیزم بعد زایمان هیکلت خوب شد؟من مربی بدنسازی و پیلاتس هستم الان هیکلم خوبه میترسم بعد زایمان بد بشه ...

خیلییییییی زحمت کشیدم

با فلاکت هفته ای ۴ روز رفتم تمرین از ماه ۴ زایمان

ولی الان بدنم عضله ای سده واضحن. و دوباه هیکل ورزشکاری

من دو تا سزارین داشتم الان همه جام اوکی شده فقط شکم لعنتیم اب نمیشههفته ای ۳ ،۴ روز hiit کار میکنم

اگه اصافه وزن نداری تست دیاستاز بگیر 

با ورزش شکمی بزرگترم میشه شکمت اگه دیاستاز بلسه

سرچ کن تو ویذیو‌گوگل تست دیاستاز رکتی

خیلییییییی زحمت کشیدمبا فلاکت هفته ای ۴ روز رفتم تمرین از ماه ۴ زایمانولی الان بدنم عضله ای سده واضح ...

چه خوب 

من الانم ماه 5 هستم ورزش میکنم.ولی خیلی نگرانم بدنم داغون شه