2777
2789

درسته دل خوشی از خواهرم ندارم یکم اذیت میکنه ولی دوسش دارم خواهرم بعد کلاس یازدهم مدیریت خانواده هسته یک خاستگار بیکار اومد براش که همسایمون و پسر هم همچین خوب نیست بعد مامانم من میگه پسر خوبیه ها جند بار گفته حتی یک بار گفت بدیمش؟؟ میگه درس که نمیخونه طفلکی سنش کم مگه ازدواج چی داره تو ۱۶ ۱۷ سالگی ازدواج کنه من هی میگفتم. نه سنش کم بعد می‌ تو رو چی شده.  من خودم ۸ ماهه تو عقدم فکر میکنه برای خرج و اینا میگم یعنی این مادر اخه

وای وای این چه طرز فکریه

مگه من چیکار کردم برو برو شوهرش بده با مارر شوهر سر کله بزاره مگه نون خوردنشون رو ندارین اخه من هر خاستگاری می اومد ازش ی‌ ایرادی میگرفت حالا این خوب شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی شده باهات دعواکنن،حتی اگرباهات قهرکردن نذار درحق خواهرت همچین ظلمی بشه،درس نمیخونه که نخونه قرارنمیشه بدبختش کنن که

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
حتی شده باهات دعواکنن،حتی اگرباهات قهرکردن نذار درحق خواهرت همچین ظلمی بشه،درس نمیخونه که نخونه قرار ...

فکر میکنن خوبی دارن میکنن در حقش زمان من من ۱ز ۱۵ سالگی خاستگار داشتم تا همین ۲۱ سالگی بعد برای من یک غول ساخته بود از ازدواج اصلا بهش فکر نمی‌کرد حالا 

فکر میکنن خوبی دارن میکنن در حقش زمان من من ۱ز ۱۵ سالگی خاستگار داشتم تا همین ۲۱ سالگی بعد برای من ی ...

متأسفانه گاهی ادمها خودشون باعث زندگی بد فرزندشون میشن

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
فکر میکنن خوبی دارن میکنن در حقش زمان من من ۱ز ۱۵ سالگی خاستگار داشتم تا همین ۲۱ سالگی بعد برای من ی ...

شما مستقیم دخالت نکن مامانت بزرگ‌تر خانوادس 

ضمن اینکه بهرحال شاید برای خودت بد بشه

اگه خواهرت راضیه و مادرت هم همینطور بگو پس یه مدت رفت ‌‌امد کنید تا آشنا بشین با هم ،زمان بدین عجله نکنین

زیاد حرف بزنی برای خودت درد سر درست میکنی 

شما مستقیم دخالت نکن مامانت بزرگ‌تر خانوادس ضمن اینکه بهرحال شاید برای خودت بد بشهاگه خواهرت راضیه و ...

من از این ناراحتم ‌که فکر میکنه من حسودیم میشه و بد خواهرم دو میخوام خداروشکر خودم شوهر دارم فوق لیسانس و دو تا شغل داره قدرش رو نمیدونم اجازه میدم خانواده ام هر توهینی خواستن به شوهرم کنن بعد برای خواهرم این کارها رو میکنه اگه پسر خوب میشد هان

من از این ناراحتم ‌که فکر میکنه من حسودیم میشه و بد خواهرم دو میخوام خداروشکر خودم شوهر دارم فوق لیس ...

خب وقتی میفهمی راجبت فکر بد میکنن چرا دخالت میکنی؟

شما مسعول زندگی خواهرت نیستی ، ضمن اینکه صد در صد هم نمیتونی بگی اون اگه ازدواج کنه بد میشه براش .بشه هم به شما مربوط نیست بیش ازین….

فکر نمیکنی بیشتر از تبعیض مادرت ناراحتی تا ازدواج خواهرت؟

برو دنبال آینده و خوشی خودت انرژیتو برای اینچیزا هدر نده