2777
2789
عنوان

امروز داخل باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 57 پست
به خدا که از قصد انداخته عذرخواهی نکرده

نه بابا 

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر بی شعور بوده

مربی ای کسی اونجا نیست بهشون نظارت کنه یه کم حواسشون رو جمع کنن ؟!

الان آسیب ندیدی که درد داشته باشی ؟ فقط کبود شده؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چ بیشعور بوده5 کیلو خیلییییی هس برا کمر اونم از بالا

مربی مون کپ کرده بود گفت خوبی حس می‌کنی چیزی  

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

لطفا مراقب خودتون باشید باشگاه فاصله رو با دوستانتون رعایت کنید به اطراف هم توجه کنید

من هیچ دوستی داخل باشگاه ندارم نمی‌دونم امروز حکمتی چی بود یهو گرومپ یه لحظه نفسم برید

پشمام

فقط کبود شدی آسیب دیگه ای ندیدی؟؟؟

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

وای چقدر بی شعور بودهمربی ای کسی اونجا نیست بهشون نظارت کنه یه کم حواسشون رو جمع کنن ؟!الان آسیب ندی ...

فقط کبود شده به مامانم نشون دادم میگه الان پماد میزنم بهش بابات نفهمه 

حتما فردا بهش نشون بده کمرتو شاید شرمنده بشه

دیگه گذشت من که عمرا کمرم وسط باشگاه بزنم بالا این ببینه بعد بگن چقد پیکمی

خواهر باشگاه چاله میدون که نیست دردت به سرم

خواهر از چاله میدون بدتره،کمرت عیب کنه چی،یه معذرت نخواسته باید حقشو میزاشتی کف دستش لااقل عذرخواهی میکرد پرو،دوست من داشت با دستگاه کار میکرد یه دختره خم شد زیر دستگاه خورد تو سرش نمیدونی چه قشرقی به پا کرد درصورتی که تقصیر خودش بود پشت دستگاهم بود 

دمبل پنج کیلو؟؟؟چه جور ناقص نشدی

خدارحم کرد مامانم تا اومدم بهش گفتم واسه ام تخم مرغ سکوند اسپند دود کرد می‌گفت چشت کرده حالا قیافه من 😑😂