2777
2789
عنوان

امروز داخل باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 57 پست
دیگه گذشت من که عمرا کمرم وسط باشگاه بزنم بالا این ببینه بعد بگن چقد پیکمی

عزیزم خوبه که به دل نمیگیری، حالا شاید اونم درک نکرده چقدر دردت اومده حلالش کن خودتم اگه درد داری پمادی چیزی بزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا این که مهربونی نیست اسمش..شما حتما باید میگفتی چرا مراقب نیستی .حواست کجاس..پنج کیلو خیلی سنگینه. ...

واقعا سنگین بود الان نمیتونم راحت بشینم فردا باید برم عکس بندازم

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

پشمامفقط کبود شدی آسیب دیگه ای ندیدی؟؟؟

باید فردا برم عکس بندازم از کمرم امیدوارم فقط کوفتگی باشه 

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

خواهر از چاله میدون بدتره،کمرت عیب کنه چی،یه معذرت نخواسته باید حقشو میزاشتی کف دستش لااقل عذرخواهی ...

من فکرم درگیر بود وگرنه خیالت راحت منم آدم آرومی نیستم با روحیه ام بازی کرد 😂

عزیزم خوبه که به دل نمیگیری، حالا شاید اونم درک نکرده چقدر دردت اومده حلالش کن خودتم اگه درد داری پم ...

دلم نمی‌خواد از کسی کینه تو دلم باشه بدم میاد دلچرکین بشم 

😡😡😡

فرمایش ؟

دمبل پنج کیلویی که نابود میکنه کمر رو سالمی به جز کبودی و درد

کاری که شده میرم ام از ای میگرم ازش

الهی 😢یک معذرت خواهی مگه چقدر سختهمهره کمرتون اسیب میدید ایشون بازم لبخند میزدند؟خداروشکر سالم هستی ...

چه مهربون چه وایب خوبی به روی چشم

فقط کبود شده به مامانم نشون دادم میگه الان پماد میزنم بهش بابات نفهمه

چرا بابات نباید بفهمه ؟

از این به بعد توی باشگاه فاصله ات رو از این بی شعورها حفظ کن

و اصلا اجازه نده وقتی عرضه نگه داشتن ۵ کیلو رو ندارن، با دمبل از کنار تو رد بشن

من جای تو باشم حتما با مدیریت باشگاه مطرح میکنم

اونا وظیفه شون هست امنیت رو برای همه حفظ کنن ........

و در ضمن چیزی که توی کلاس ایمنی یاد گرفتم، رو همیشه یادت باشه

وقتی خدای نکرده اتفاقی میفته و حادثه میشه 

قطعا قبل از اون چندین بار به شکل های مختلف اتفاق افتاده ولی همه فقط گفتن خدا رحم کرده .....

این اتفاق امروز شما هم نباید با یه خدا رحم کرده ساده از کنارش رد بشید ..... این یعنی ایمنی توی باشگاه تون پایینه

پس مدیریت و مربی باید بیشتر مراقب باشند

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چرا بابات نباید بفهمه ؟از این به بعد توی باشگاه فاصله ات رو از این بی شعورها حفظ کنو اصلا اجازه نده ...

بابام زیادی روم حساس صاحب باشگاه میشه زن دوست صمیمی اش بفهمه بحث پیش میاد حتما به توصیه هات عمل میکنم