2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول با هدف فرهنگيان وارد رشته انسانی شدم ولی همه میگن تو با این هوش و رتبت حیفه بری

فرهنگیان برای یک خانم نسبت به وکالت شغل راحتی هست ، چون وکالت در جریان هستید ممکنه پرونده یک قاتل رو بگیری یا بخوای پرونده طلاق و یا هر چیز دیگر، باید به روحیتان بخورد، و حتما در وکالت بحث علاقه مطرح است وگرنه در دانشگاه ممکنه نکشید چون ازمون ها و درسای سنگینی دارد به خصوص دانشگاه تهران که استادید مطرحی هم وجود دارند. 

اماا در عوض هیچگاه نمیتونی در امد یک وکیل را با معلم مقاسه کنی،چون وکالت هیچ حد و مرزی نداره، مثلا تو میتونی تو پرونده های سنگین مبه طرف بگی من کارتو درست میکنم توهم مثلا یک خونه بزن به نامم یا هر چی  ،اصلا کاملا ازاده. 

اما دبیری ته ته اش شاید ماهی 30 تومان، البته اینرو هم در نظر بگیرید حتی تابستان هم حقوق میگیربدومابقی مزایا... 

ولی اگر به حقوق علاقه ندارید باززززز فرهنگیاننن  بهتررههه

علاقههه مهمه تو وکالت