2777
2789
عنوان

چقد باید از دست خانواده شوهر بکشم

274 بازدید | 33 پست

سلام خانما ببخشید کسایی که شهر غریب زندگی می‌کنند

خانواده خودشون و شوهشونم یه شهر دیگه  ساکن هستن 

وقتی بخواید برید شهر خودتون اولین بار خونه پدر و مادر خودتون میرید یا  پدرمادر همسرتون؟؟؟؟؟¿¿¿¿

ما چون یه مقدار مشکل داشتیم با هم  تا پای طلاق هم رفتم سر دخالتای مادر شوهر و زور گوییاش 

تصمیم گرفتم رابطمو کم کنم حالا می‌خوایم بریم شهر خودمون من به شوهرم گفتم من میام یه سلامی می‌کنم به مامانت اینا بعد منو ببر بزار خونه مامان بابام شوهرم به زور منو می‌خواد ببره خونه مامان باباش و نگهم داره ک  دو روز بعدش ببرم خونه مامانم فاصله  ده دیقه اس .مامانش عین بچه ها قهر میگ میگ اول باید بیاید اینجا 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ شوهرم عادت داره به دور بودن از خانواده‌شون شده برای سه ماه یک بار هم ندیدشون ولی من تا حالا عادت نداشتم و اولین بار بوده که به مدت یک ماه از خونه دور بودم ه مقدار برام سخته خانواده‌مون ندیدم فوری برم  خونه خانواده شوهرم 

دلم تنگه خب بهش گفتم  میام سلامی میکنم به مامانت ک ناراحت نشه بعد منو بزار خونه خودمون بعد دوباره فردا صبح بیا سراغم بریم سراغ کارامون بهش برخورد ولی نه من می‌دونم به خاطر اینکه مامانش ناراحت نشه این کارا رو می‌کنه 

من مشکلی نداشتم اول بریم اونجا ولی چون که یک بار رفتیم مسافرت و اول رفتیم خونه مامانم اینا بعدش رفتیم خونه اونا یه قشقرقی به پا کرد جیغ و داد می‌کرد که چرا اول نیومدی پیش من من از تو انتظار داشتم گفتم خب مامانم زودتر گفته بیا اینجا غذا درست کرده قهر کرد دوست ندارم با آدمی که زور میگه طبق سلیقه اون عمل کنم ب درک ک ناراحت بشه

بذار ناراحت شه و قشقرق کنه به درک 

اول برو یه نیم ساعت بشین و چایی بخور بعد پاشو برو خونه مامانت. 

حالا یا شوهرت خواست ببره یا خودت برو

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکلی نداشتم اول بریم اونجا ولی چون که یک بار رفتیم مسافرت و اول رفتیم خونه مامانم اینا بعدش رفتی ...

من حق. و به شما میدم یه سلامی به اون بده و بعد برو خونه مادر خودت . من باشم همین کارو میکنم . نه بخاطر گروکشی بلکه بخاطر اینکه دختر خونه ی مادرش راحت تر ه

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

من روز اول میرفتم خونه مادر شوهر فردا صبحش میرفتم خونه مادرم کامل

منم قصدم همچنین کاری بود  ولی دیدم شوهرم گفت  فردا شامش میریم خونه مامانت اینا بهم برخورد واقعا برای دیدن خانواده‌اش اولین بار باید بره اونجا ولی من برای دیدن خانواده‌ام باید یک روز و نیم الی دو روز صبر کنم

سلام. ما هم راه دوریم...حساسیت هایی مشابه شما دارن ولی شدت و ضعف داره...به دعوا نکشیده..ما هر وقت بریم شهرستان یه وعده خونه یکیشونیم وعده بعدی سمت مقابل..عین سه روزی که می ریم این کار رو می کنیم. 

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

حالا به خاطر این چیزای کوچیک کام خودتو تلخ نکن ،اشکال نداره روز اول بمون ، روز دوم برو پیش خانوادت ، اگه قراره آدم سر هرچیزی کوچیکی انقدر ناراحت بشه یا حرص بخوره ، هیچی ازش نمیمونه

منم قصدم همچنین کاری بود ولی دیدم شوهرم گفت فردا شامش میریم خونه مامانت اینا بهم برخورد واقعا برای ...

فعلا به حرفش گوش کن یواش یواش که حساسیت همسرت کم شد اون کاری که دوستمون گفت رو انجام بده

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
من حق. و به شما میدم یه سلامی به اون بده و بعد برو خونه مادر خودت . من باشم همین کارو میکنم . نه بخا ...

خونه اونا راحت نیستم هم سنیم با برادر شوهرم موذبم تازه  خونه اونا باید عین کوزت کار کنم 😒 شوهرمم سرگرم برادرشه  بازی کشتی کالاف و....  تک میمونم باید بشینم با غرغرا مادر شوهر یا کار کردن 

حالا به خاطر این چیزای کوچیک کام خودتو تلخ نکن ،اشکال نداره روز اول بمون ، روز دوم برو پیش خانوادت ، ...

اخه مادر شوهرم چرا باید زور بگه من ک میدونم شوهرمو پرکرده ک اون بابد اونجا حاضری بزنیم شوهرم میگه من دلم برای خانواده‌ام تنگ شده خب مگه من دل ندارم دل منم تنگ شده تازه اون عادت داره به ندیدنشون میگم برای سه ماهم شده نمی‌دیدتشون ولی من برای اولین بار یک ماه از خانوادم دور شدم و شهری ک۱۲۰۰کیلومتر ازخانوادم دورم