2777
2789
عنوان

چقد باید از دست خانواده شوهر بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 33 پست
بذار ناراحت شه و قشقرق کنه به درک اول برو یه نیم ساعت بشین و چایی بخور بعد پاشو برو خونه مامانت. حال ...

چون راه دوره و دیر به دیر می رن نیم ساعت کمه و مادرشوهرش قطعا ناراحت می شه...مگر این که بگه می رم مامانمو یه سر می بینم دوباره می یام.

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
اخه مادر شوهرم چرا باید زور بگه من ک میدونم شوهرمو پرکرده ک اون بابد اونجا حاضری بزنیم شوهرم میگه من ...

اگه میگی مادرشوهرت زور میگه هدفش خراب کردن اعصاب شماست و مثل اینکه موفق هم شد ، بخدا این خیلی مسئله ی ساده ای هست ولی تو خیلی واسه خودت بزرگش کردی و داری خودتو زجر میدی ، یکم سیاست داشته باش یکم به خودت مسلط باش ،اینحوری نمیتونی مسائل بزرگ زندگیتو مدیرت کنی ، میشه بگی چند سالته و چند ساله ازدواج کردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. ما هم راه دوریم...حساسیت هایی مشابه شما دارن ولی شدت و ضعف داره...به دعوا نکشیده..ما هر وقت بر ...

ممنم به به شوهرم گفتم که چهار روز که میریم شهرمون دو روزش خونه ما باشیم دو روزش خونه شما  ولی دیدم ن بابا شوهره زیر زیرکی میخواد تمام تایممون جز یه وعده دو وعده  ک خونع مایم خونه  مامان باباش باشیم

اگه میگی مادرشوهرت زور میگه هدفش خراب کردن اعصاب شماست و مثل اینکه موفق هم شد ، بخدا این خیلی مسئله ...

۲۶ سالمه ۹ ماه عقد بودم ازماه اول تا ماه اخر عقدم اذیتم کرده 

تا پا طلاق بردتم کلی پوش مشاوره و روانشناس دادیم 

خانواده شوهرم زور میگن شوهرمم از خدا خواسته 

چون راه دوره و دیر به دیر می رن نیم ساعت کمه و مادرشوهرش قطعا ناراحت می شه...مگر این که بگه می رم ما ...

وا چرا خونه مامانش نمونه و یه سر به خونه مادرشوهر نزنه

مامان دخترم ناراحت میشه دخترش اومده و فقط برا سر زدن میاد 😐😐

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
چون راه دوره و دیر به دیر می رن نیم ساعت کمه و مادرشوهرش قطعا ناراحت می شه...مگر این که بگه می رم ما ...

ببین عزیز دلم مادر شوهر منم حتی عادت داره که پسرشو برای مدت‌های زیادی ندیده مثلاً دو ماه سه ماه حتی تایمی که سرباز بوده اصلاً مرخصی نداشته و خیلی دیر به دیر میومده حتی کارشناسی و ارشدش هم شهر دیگه‌ای بوده من اولین بارمه از خانوادم یک ماه دور شدم و حالم تشویش و اضطراب و ناراحتی و دلتنگی دارم مادر شوهرمم باید منو درک بکنه شوهرمم باید منو درک بکنه بگه من واسه سه ماهم که شده خانواده ندیدم ولی زنم عادت نداره متأسفانه درک نداره

اسی هرکی خونه مامان خودش باشه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

فقط یه وعده خونه های هم باشید 

[QUOTE=396808925]چون راه دوره و دیر به دیر می رن نیم ساعت کمه و مادرشوهرش قطعا ناراحت می شه...مگر این که بگه می رم ما من حتی شوهرمو اجبار نمی‌کنم که بیاد خونه مامان بابای من بمونه شاید راضی نباشه شاید راحت نباشه بره خونه خودشون ور دل مامانش باشه ولی منو به زور نبره

سیاست داشته باش ، سعی کن کم کم با زبون رامشون کنی

خیلی سعی کردم ولی حتی باورت میشه دوماه پیش ک رفتیم  پری شدم حالم بد بود یه روز نتونستن برم خونشون زنگ زد ۶ بار تو یه دیقه بهم   بعدش  حرص گرفته بودش داشت پشت تلفن میخوردم ک چرا نیومدی درک داشتنم خوب چیزیه یه نفر نمیره یه جا ممکنه یا ناراحت باشه یا مریض باشه زنگ میزد جیغ جیغ می‌کرد متوجه هستی

گفتم این دفعه هر کسی خونه خودش جز یک الی دو وعده 

مامانش  دعوا درست میکنه  دوس داره منم اونجا باشم  همش ن اینکه منو دوس داشته باشه ها ب خاطر اینکه کمکش کارا خونشو کنم

وا چرا خونه مامانش نمونه و یه سر به خونه مادرشوهر نزنهمامان دخترم ناراحت میشه دخترش اومده و فقط برا ...

دقیقا تازه مامان من بیشتر ناراحت میشه چون اولین باره از دخترش دور بوده ولی مادر شوهرم میگم بازم برای چندمین بار می‌گم شده برای سه ماه یک بارم پسرشو ندیده ماهی یه بار نمی‌دونم دو ماهی مثلاً سه چهار روز چون شوهرم به وسیله درسش و سربازیشو کارش کلاً از شهرمون رفته و منم که برای اولین بار از شهر دور شدم طبیعتاً مامان من باید بیشتر استرس و تشویق و نگرانی و دلتنگی داشته باشه تا مادر اون

وا چرا خونه مامانش نمونه و یه سر به خونه مادرشوهر نزنهمامان دخترم ناراحت میشه دخترش اومده و فقط برا ...

تازع من تک دخترم💔 مادر شوهرم دوتا پسر دیگ ام داره جز شوهرم

تازع من تک دخترم💔 مادر شوهرم دوتا پسر دیگ ام داره جز شوهرم

الهی بگردم 

بذار مادرشوهرت هرکاری میخواد بکنه 

برو خونه مامانت