2777
2789
عنوان

چقد باید از دست خانواده شوهر بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 33 پست
الهی بگردم بذار مادرشوهرت هرکاری میخواد بکنه برو خونه مامانت

🥲 میددونم دعوا درست میکنه ولی منم حق زندگی خودمو دارم دیگه

نه غلام حلقه ب گوش مامان شوهرم تا کی ب دلش رفتار کنم مگ بچه اس 

🥲 میددونم دعوا درست میکنه ولی منم حق زندگی خودمو دارم دیگهنه غلام حلقه ب گوش مامان شوهرم تا کی ب دل ...

وا دعوا درست شه 😑😐 

به شوهرت بگو مامانم ناراحته که چرا نمیرم اونجا 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=396808925]چون راه دوره و دیر به دیر می رن نیم ساعت کمه و مادرشوهرش قطعا ناراحت می شه...مگر ای ...

شما بله...اما تیپ شخصیتی مادر شوهرت این طوریه...پس برا جلوگیری از تنش و حفظ زندگیت سعی کن کنار بیای باهاش

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
وا چرا خونه مامانش نمونه و یه سر به خونه مادرشوهر نزنهمامان دخترم ناراحت میشه دخترش اومده و فقط برا ...

من فقط برای حفظ ارامش زندگیش گفتم..با توجه به تیپ ایرادگیر مادرشوهرش بهتره یه مدت این کار رو بکنه یواش یواش شیفت بده اون ور...حالا دیگه خودش می دونه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز