2777
2789
عنوان

همکارام حرف های جنسی میزنند و بهم نیم نگاهی میکنند خانم هستند البته

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 43 پست
شل کن بابامامامن من ۵۰ سالشه دیروز از مدرسه اومد گفت این پسر جوونه که جدیدا همکارمون شده عجب کراشیه

چشم بابات روشن. من کاری به بی منظور بودنش ندارم ولی هر حرفی رو ادم جلو بچه اش حداقل نمیزنه. مثلا اپن مایند میخوان به نظر بیان یا چی

خب منم همین رو میگمنشستند در مورد بارداری حرف میزنند بعد میگن چشم و گوشت داره باز میشهاصلا دیگه کی ن ...

مییگفتی توتنظیم خانواده پاس کردم این مباحثو راحت باشید 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خانواده شوهر منم همینن چون ذاتشو کثیف خودشون خرابن

ما خانواده عروسمون اینطورند.حالا ذاتا خراب نیستن ولی با اینکه مذهبی و محجبه ان ولی بی حیان. برعکس اون یکی عروسمون که بی حجابه ولی باحیاس

شل کن بابامامامن من ۵۰ سالشه دیروز از مدرسه اومد گفت این پسر جوونه که جدیدا همکارمون شده عجب کراشیه

بی فرهنگید متاسفانه

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

چشم بابات روشن. من کاری به بی منظور بودنش ندارم ولی هر حرفی رو ادم جلو بچه اش حداقل نمیزنه. مثلا اپن ...

اینکه خونواده شما باهم صمیمی نیستن به من هیچ ربطی نداره❤️ لازم باشه جلوی بابامم میگه

ولی ما همدیگه رو خوب میشناسیم این حرفا بین من و مامانم هست، همین آقایی که میگه، جای پسرشه ولی اینقدر اینجور شوخیا برامون سنگین نیست

شما بپا کلاه خودتو باد نبره

بی فرهنگید متاسفانه

عزیزم شما خیلی بافرهنگی پس🥹 یه کلاس برامون بذار فرهنگ یادمون بده

اینکه اینقدر خونواده شما خشکه و حکومت نظامیه به من مربوط نیست

شما با ۲۳ سال سن یک پنجم تحصیلات و تجربه های مامانم رو نداری 

با همین صمیمی بودن منو از کلی موقعیت خطرناک نجات داد که ممکن بود هراتفاقی برام بیفته

شما کلاه خودتو بگیر باد نبره

اینکه خونواده شما باهم صمیمی نیستن به من هیچ ربطی نداره❤️ لازم باشه جلوی بابامم میگهولی ما همدیگه رو ...

مثالت تو این تاپیک اشتباه بود . همین طور نتیجه گیریت. صحبت در مورد شوخی جنسی تو محل کار و همکارا بود

چشم بابات روشن. من کاری به بی منظور بودنش ندارم ولی هر حرفی رو ادم جلو بچه اش حداقل نمیزنه. مثلا اپن ...

منم راحتم مخصوصا با پسرم حتی از شوهرم هم راحت ترم اونوقت اون با دختر خودش راحت نباشه ؟

منم راحتم مخصوصا با پسرم حتی از شوهرم هم راحت ترم اونوقت اون با دختر خودش راحت نباشه ؟

اصلا چرا باید زنه متاهل همچین فکری کنه همچین چیزیو به زبون بیاره

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین