2777
2789
عنوان

همکارام حرف های جنسی میزنند و بهم نیم نگاهی میکنند خانم هستند البته

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم و گوش باز میشه چیه 😑عهد بوقه مگ الان همه همه چیو میدونن مدرسه مگ جای این کاراست

همینو بگو 

هههه انگار من نمیدونم

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
معلم ها خیلی بی حیا شدن ما هم با یه جمعی که همه فرهنگی بودن رفته بودیم بیرون پر از سیگار و قلیون و ح ...

منم دخترم بردم ی جایی ثبت نام کنم دور از محدوده بود بعد قبول نکرد دفعه بعد باشوهرم رفتم تا شوهرم دید مدیر انگار آب از لب لوچه اش باز شد هم نیش خند میزد قبول کرد ثبت نام کرد بشدت حجابی هستن اون مدرسه ولی .....

فرهنگی واقعا زشته تو جوش این حرفها باشه حالا محیطهلی کاری دیگه من دیدم می زنن و خوشم هم نمیاد . من همیشه خودمو از این ادما دور می کردم. من ۹ سال دانشگاه تدریس می کردم اصلا از این صحبتها بین همکارا نبود.

منم آنقدر بدم میاد بی ادبای بی فرهنگی که هر حرفی میزنن 

مثلا من اول ازدواجم بود مادر شوهرم موز به همسر اونم بنده خدا چون من اولی بود وارد خونشون شدم و احساس میکرد خجالت میکشم چیزی بردارم گذاشت تو بشقاب من نمیدونی این کار کوچک رو تا کجا ها بردن جلو و ربط دادن به مسائل جنسی 

کلا خانواده همسرم همشون همینن و من به شدت اذیت میشدم و هنوزم میشم

ما پاگشا دعوت کردن حرف بد سوال نامربوط

حتی جمع های که خانم ها کار میکنن هم دیدم از عادت ماهانه شروع میشه تا در هفته چند بار با همسری

خیلی بعضیا بیشعورن 

شل کن بابامامامن من ۵۰ سالشه دیروز از مدرسه اومد گفت این پسر جوونه که جدیدا همکارمون شده عجب کراشیه

بابا من کاری ندارم 

میگم اون ها رفتارشون عجیبه 

من اصلا این حرفا برام مهم نیست 

نمیدونم اداها چیه جلوی من درمیارن 

من تو همین موندم

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
منم یبار کار آموزی رفته بودم مدرسه معاون اینا انگاری میخواستن اون حرفا رو بزنن منم تو دفتر نشسته بو ...

خیلی حس بدیه 

انگار این حرفا چه تحفه ای هست

مگه کدوم کشوری؟دور وبر ما از این خبرا نیستیا شما زیادی پاستورریزه ای یا اونا خیلی بی حیا هستن وگرنه ...

خب منم همین رو میگم

نشستند در مورد بارداری حرف میزنند بعد میگن چشم و گوشت داره باز میشه

اصلا دیگه کی نمیدونه این چیزا رو