2777
2789
عنوان

هر کس عمل ابدو انجام داده بیاد

212 بازدید | 20 پست

من سه تا زایمان داشتم 

شکمم به شدت افتادست یه جورایی کلا پوست خالیه 

بعد از زایمان ۲۲کیلو کاهش وزن داشتم که باعث شلی پوست شده 

میخوام برم ابدو چون هر چقدر ورزش کنم این پوست جمع نمیشه 

میخواستم تجربه کسایی که ابدو انجام دادن بدونم 

راضی بودید ؟نکته ای هست که بگید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر من نزدیک 50،60 روزه انجام داده

ببین اگر اوضاعت خیلی بد نیست یعنی ظاهرت نرماله اصلا سمتش نرو 

چون واقعا درد داره . صدای جیغ مامانم از اتاق ریکاوری میومد بیرون هنوز با وجود اثر بیهوشی...

سختم هست چون سوند درن اویزونه ازت چند روز هی باید یکی اونارو خالی کنه 

عوض کردن پانسمان چون سطحش وسیعه خودتون نمیتونین هربار باید از بیرون پرستار بیارین 

و حداقل 20 روز نگهداری شدید لازمه 

گاهی خونریزی اونقد زیاده که خون تزریق میکنن  مثل مامانم چون تو بیمارستان هر دوسه ساعت یبار انگار یه پارچ خون زیرش میریختن هی عوض میکردیم زیرشو

❤️‍🩹

مادر من نزدیک 50،60 روزه انجام دادهببین اگر اوضاعت خیلی بد نیست یعنی ظاهرت نرماله اصلا سمتش نرو چون ...

منم واقعا از شکمم ناراضی هستم خداروشکر سه تا بچه تو این شکم رشد کرده  نا شکری نمیکنم 

ولی واقعا اویزونه هر کس میگه نکن شکممو نشون میدم نظرش عوض میشه 

ارزومه لباس جذب بپوشم یا کراپ بپوشم 😞

وای خدا بیماری نصیب هیچکس نکنه خیلی سخته انشالله زود بهبود پیدا کنن

مرسی عزیزدلم❤️

واقعا مامانم وسط درد هی میگفت غلط کردم 

ملت برا زیبایی موندم چرا خودشونو به پای مرگ میکشونن

برا مامان من دکتر گفت باید عمل شه چون خودش لاغر بود ولی یه شکم بزرگ اویزون بود . همون زده بود دیسک کمرش عود کرده بود از طرفی روده هاش به خاطر فشار چربی ها مختل شده بودن

❤️‍🩹

منم واقعا از شکمم ناراضی هستم خداروشکر سه تا بچه تو این شکم رشد کرده نا شکری نمیکنم ولی واقعا اویزو ...

نتیجش قشنگه 

ولی سختیش زیاده 

میگم مثلا باید اوایل سرت و پاهات بالاتر از بدنت باشه چون خطر مرگ داره 

بعدشم رسیدگی میخواد . یکی باید 24 ساعته مراقبت باشه هفته های اول 

مامان من اذیتش 20 روز بود همون . الان زیاد نمیتونه راه بره یا بشینه ولی بقیه کاراشو میکنه

❤️‍🩹

مرسی عزیزدلم❤️واقعا مامانم وسط درد هی میگفت غلط کردم ملت برا زیبایی موندم چرا خودشونو به پای مرگ میک ...

خواهرشوهرم انجام داده بود ۴سال پیش میگفت غلط کردم بعد از یه ماه وقتی نتیجه رو دید میگفت چه خوب شدم 😂