2777
2789

هر بار که شکم کمرم درد میکنه فوری چند ساعت بعد پریود میشم الان الان یه هفته از وقت پریود قبلیم گذشته شکم و کمرمم از همون موقع درد میکنه هی فک میکنم پریود شدم میرم میبینم ترشح از تقریبا ۱۵ پریود هم ترشح لوسیونی دارم پشت سر هم که دو روزه کم شده 

کسی بوده این مدلی. باردار شه؟

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من هر بار این طوری بودم ‌و باردار بودم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مبارکه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بله من هر بار این طوری بودم ‌و باردار بودم

جدی میگی خدا از دهند بشنوه انقد میترسم بخوره تو ذوقم سمت بیبی چک نرفتم میگم بذار چند روزیم بگذره 

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍

جدی میگی خدا از دهند بشنوه انقد میترسم بخوره تو ذوقم سمت بیبی چک نرفتم میگم بذار چند روزیم بگذره

نه مطمین باش بارداری‌ 

بزن با خیال راحت.