2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا که دخترام ذوق دارن 

ولی از نحوه تدریس معلمشون خوشم نمیاد

فقط میگه برید مادرتون براتون توضیح بده

اگه اینطور بود چرا میفرستادمشون مدرسه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چالش من پسر کوچیکه هست که خیلی بد دل هست تو محیط مدرسه بدش میاد چیزی بخوره ..از کثیفی بعضی بچه ها عوق میرنه حالش بد میشه ..وسواس گونه شده ..

همش دنبال محیط هست که بچه ها کم باشه مرتب مثل خودش ساکت ..می‌دونم شرایطی مثل غیر دولتی غیر انتفاعی میخواد 

ولی من مخصوصا گذاشتم دولتی تا متوجه بشه همه جا گل و بلبل نیس

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

از صبح بیدار شدن و به موقع رفتن

تغذیه که هم سالم و متنوع باشه هم بقیه دلشون نشکنه

تا انجام تکالیف و پرسش درس و نمونه سوال

اداهای نماینده ی کلاس و عضو انجمن و حاشیه های خاله زنک بازی شون

تا بی شعوری مدیر و پر توقعی معلم و.....

مال همه همینه فقط واضح نمیگنمعلم دخترشما واضح میگه

انگار کلا بیخیاله

از اول هفته درس داده ولی نه دیکته ای نه مشقی،امروز به دخترم گفتم بهش بگو اجازه داریم نگارش رو خودمون بنویسیم یا نه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

فعلا که دخترام ذوق دارن ولی از نحوه تدریس معلمشون خوشم نمیادفقط میگه برید مادرتون براتون توضیح بدهاگ ...

اکثرا همین طورن. بعدم میگن وایییی حقوق کمه. بخدا برا خیلی هاشون همین که میگیرن هم زبادیه

پارسال یه معلم به دانش آموزش گفته بود برو آپارات سرچ کن فیلم بببن