استارتررررررر مدیر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3287 عنوان حالم داره بهم میخوره | مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 79 پست اگه پول ندارین لطفا بچه نیارین توی این دنیا هرچی گداس صدتا صدتا میزاد خدا لعنت کنه ادمای بی فکرو 1404/07/07 | 11:40 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلات_قهوه عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 1434 دختر ۱۸ ساله چکار کنه؟چطوری پول دربیاره؟ کار کنه همونطوری ک من کردم!
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64164 کار کنه همونطوری ک من کردم! شعار دادن راحته عمل کردن سخت ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
شکلات_قهوه عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 1434 شعار دادن راحته عمل کردن سخت گفتم همونطوری ک من کار کردم پس شعار نبود اگ خودم انجام نداده بودم نمیگفتم
استارتررررررر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3287 من خودکشی میکنم واقعا منم ب این مرز رسیدم
استارتررررررر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3287 کار کنه همونطوری ک من کردم! بعضیا خانوادشون اجازه نمیده برن سرکار با اینکه گدان
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64164 گفتم همونطوری ک من کار کردم پس شعار نبود اگ خودم انجام نداده بودم نمیگفتم شهرها فرهنگها خانواده ها با هم متفاوتند شهرهای کوچیکفرهنگهای بستهخانواده های سختگیراجازه کار نمیدن به دختر خانمها ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64164 بعضیا خانوادشون اجازه نمیده برن سرکار با اینکه گدان دقیقا ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
شکلات_قهوه عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 1434 بعضیا خانوادشون اجازه نمیده برن سرکار با اینکه گدان منطقی باهاشون صحبت کن شاید سر کاری میخای بری ک مناسبت نیستبرا منم اجازه نمیدادن اما شغل مناسب خودم رو پیدا کردم اجازه دادن درسته عصبانی ای اما درست نیست اینطوری حرف بزنی درموردشون
استارتررررررر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3287 اینجا دیگه بمن چه به تو چه نیست نه؟ زندگی خودشونه به شما چهو خطاب به استارتر: پدر و مادر عابر بانک ن ... عابر بانک نیستن دوست عزیز این درست پس بچه نیارن پول ک نمیدن ک هیچ ادب و شخصیت هم ندارن محبت ک پولی نیس اونم نمیکنن خودم الان بزرگ شدم سرکار نمیزارن برم پس خرج لباس و هزار کوفت زهرمارو از کی بگیرم؟
شکلات_قهوه عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 1434 شهرها فرهنگها خانواده ها با هم متفاوتند شهرهای کوچیکفرهنگهای بستهخانواده های سختگیراجازه کار نمیدن ب ... توضیح دادم همینو به استارتر خیلی کارا هست بشه تو خونه حتی انجام دادبنظرم اینا بهانه های ماست
استارتررررررر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3287 منطقی باهاشون صحبت کن شاید سر کاری میخای بری ک مناسبت نیستبرا منم اجازه نمیدادن اما شغل مناسب خودم ر ... کلن ربطی ب کار نداره که نمیزارن برم چون فکمیکنن همه مردا وایستادن ک من برم سرکار منو خفت کنن
استارتررررررر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3287 توضیح دادم همینو به استارتر خیلی کارا هست بشه تو خونه حتی انجام دادبنظرم اینا بهانه های ماست شاید تو شهر شما بشه ولی برا ما نیس عزیزم
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64164 توضیح دادم همینو به استارتر خیلی کارا هست بشه تو خونه حتی انجام دادبنظرم اینا بهانه های ماست بآشه خدا رو شکر ندیدی ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
شکلات_قهوه عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 1434 عابر بانک نیستن دوست عزیز این درست پس بچه نیارن پول ک نمیدن ک هیچ ادب و شخصیت هم ندارن محبت ک پولی ن ... الان به ادبیات خودتت توی تاپیک نگاه کن!اگه باهمین ادبیات باهاشون حرف میزنی طبیعیه اونام حالت تدافعی بگیرن!مگ همه پدر و مادرا ب بچه هاشون محبت میکنن؟الان ک دنیا اومدی میخای چیکار کنی؟ هی غر بزنی؟ چیزی درست میشه؟اگ دنبال خالی شدنی یکم غراتو بزن اما بعدش یاعلی بگو شروع کن
استارتررررررر مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3287 شهرها فرهنگها خانواده ها با هم متفاوتند شهرهای کوچیکفرهنگهای بستهخانواده های سختگیراجازه کار نمیدن ب ... بعد هر درخاستی داریم که ب پول ختم بشه میدونی جواب میدن؟ شوهر کن😐مگه پسر مردم بانکه ک ما شوهر کنیم با پولاش کمبودامونو جبران کنیم