2777
2789
شاید تو شهر شما بشه ولی برا ما نیس عزیزم

منم پدر و مادر سختگیری داشتم با اینک تک فرزندم ولی توقعی از اونا ندارم چون از ی سنی ب بعد دیگ درست نیست اونا همه مخارج مارو بدن

بحث شهر نیست اصل کار کردنه

شما میتونی تو خونه درآمد داشته باشی

الحمدالله بااین انلاین شاپ دیگ دردسر های مغازه و اینام نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان به ادبیات خودتت توی تاپیک نگاه کن!اگه باهمین ادبیات باهاشون حرف میزنی طبیعیه اونام حالت تدافعی ...

من دیگه مغزم پاشیده اصلا نمیتونم خوب حرف بزنم اصلااا 

ادبیاتم از این بدترم هست 

چون ادبیات اونا با من همینه چ فرقی داره خوب حرف زدن یا بد حرف زدن وقتی نتیجش یکیه

خدایا توبه چند بار در تایید حرفت متن نوشتم و پاک کردم از خدا ترسیدم متن ارسال نکردم گفتم بیخیال اگه ...

مثل اینه بگی اگه خدا نخواد کسی خودکشی نمیکنه پس من چیزی نگم!

نصف قرآن هم امر به تفکر و تعمل و تعقله و سرزنش کسانیه که فکر نمیکنن شما پیرو چه دینی هستید

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
منم پدر و مادر سختگیری داشتم با اینک تک فرزندم ولی توقعی از اونا ندارم چون از ی سنی ب بعد دیگ درست ن ...

من بهت حق میدم ک میخای منو قانع کنی چون هیچ درکی از محیط متشنج خونه ما نداری 

ولی همون انلاین شاپی ک میگی پول نمیخاد؟ پول میخاد ک وسیله بخری و بفروشی دیگه

دآرم بهت راه حل میدم دنبال راه حل نیستی نباش ب غر زدن ادامه بده ریپلای هم نزن دیگه

دختر جان سن من رو ببین 

مشتاق افاضات شما نیستم ریپلای نکن تا جواب نگیری 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من دیگه مغزم پاشیده اصلا نمیتونم خوب حرف بزنم اصلااا ادبیاتم از این بدترم هست چون ادبیات اونا با من ...

نفس شون از جای گرم درمیاد 

درس میخونی؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من دیگه مغزم پاشیده اصلا نمیتونم خوب حرف بزنم اصلااا ادبیاتم از این بدترم هست چون ادبیات اونا با من ...

عزیزم الان شما دنیا اومدی درست؟ نمیشه برگردی ب عالم زر که درسته؟ ببین برا الان باید چیکار کرد بهتر بگم میشه چیکار کرد حتی اگ تو روستا هم باشی میتونی محصولات روستا بفروشی باور کن بشینی فکر کنی کلی ایده ب ذهنت میرسن!

باهمین گوشی کلی میشه کار حلال پیدا کرد

من بخاطر طلاقم افسردگی دارم و خب سرکار نرفتم دیگه دیدم پول باشگاهم ندارم با اپلیکیشن شروع ب ورزش کردم

مطمئن باش اراده انسان از هر چیزی ببیشتره

قضاوتت نمیشه کرد اما وقتی ادبیاتت در مورد پدر و مادر اینه دیگه حرفی نمیمونه

توام اگ‌ادبیاتت خوبه چون تک فرزندی و هیچ بی احترامی ندیدی و مثل ادم بزرگ شدی و مثل ادمم رفتی سرکار مستقل شدی عزیزدل

من بهت حق میدم ک میخای منو قانع کنی چون هیچ درکی از محیط متشنج خونه ما نداری ولی همون انلاین شاپی ک ...

خب فکر میکنم شما اصلا دنبال بهتر شدن شرایط نیستی

آنلاین شاپ ی مثال بود

چرا اتفاقا چون تو شرایط بشدت سخت بزرگ شدم ومتشنج 

اگ میخای فکر کنی هیچ مشکلی نداشتم و ندارم و همه چی عالیه فکر کن

موفق باشی