2777
2789
جاریم هر دقیقه به ما داره میگه دومی رو بیارید انگار ما خودمون خریم یا نمیفهمیم ؛بعد تازه میگفت ۳ تا ...

چرا حالا دقیق سه تا؟مثلا ۴ تا نه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاریم هر دقیقه به ما داره میگه دومی رو بیارید انگار ما خودمون خریم یا نمیفهمیم ؛بعد تازه میگفت ۳ تا ...

به جاری محترم میگفتی راه حلها رو عملی هم نشونت بده خودت بلد نیستی

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
حالا هم ۵۰ تومن هدیه میدن به هر کی بزاد اون ور سال همه شکمها بالاست

50 تومن فکر نکنم کمک زیادی کنه تو این تورم

یه بچه تا بزرگ شه بیشتر از 50 تومن هزینه میخواد

فکر کنم 50 تومن فقط هزینه سزارین شه

اگه دولت میخواد جمعیت رو بیشتر کنه باید تورم رو کم کنه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

50 تومن فکر نکنم کمک زیادی کنه تو این تورمیه بچه تا بزرگ شه بیشتر از 50 تومن هزینه میخوادفکر کنم 50 ...

ما دو تا بچه داریم حقوق شوهرم ۳۰ تومنه با کم و کسر تقریبا ۲۵ میشه کار دوم داره ده تومن میشه ۴۰ ولی بازم سخته 

بچه هر چی بزرگ میشه خرجش بیشتر میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم امروز داشتم ب این فکر میکردم هرکسی صلاحیت بچه دار شدن و ندارع بخدا واجب نیست همه بچه دار بشن.مثل ...

دقیقا مثل مامان من صلاحیت یه بچه رو هم نداشت از نظر عقلی و روانی و رفتاری

خداروشکر تک فرزندم چندتا بچه بدبخت نشدن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ما دو تا بچه داریم حقوق شوهرم ۳۰ تومنه با کم و کسر تقریبا ۲۵ میشه کار دوم داره ده تومن میشه ۴۰ ولی ب ...

درسته تورم هم داره بالاتر میره این یعنی فشار بیشتر

تازه دولت که نمیاد هرماه 50 تومن بده به هرکس بچه دار شه دولت همون موقع که بچه به دنیا میاد 50 تومن میخواد بده بعد دیگه پولی نمیده 

البته اگه همون 50 تومن رو هم واقعا بده و به حرفش عمل کنه

یادم میاد چندسال پیش که هنوز این همه تورم بالا نبود و پول ارزش داشت

دولت میگفت هر بچه ای به دنیا بیاد یک میلیون تومن میدیم اون زمان یک میلیون ارزش داشت 

یه عده بچه دار شدن بعد گفتن دولت یک میلیون رو بهشون نداده 

دقیقا مثل مامان من صلاحیت یه بچه رو هم نداشت از نظر عقلی و روانی و رفتاریخداروشکر تک فرزندم چندتا بچ ...

منم مادرم هیچ جوره صلاحیت نداشت .اعصاب و روان داغون .من خودم سوختم دلم واسه خواهرم میسوزه سنش کمه که باید اینارو تحمل کنه

یادم میاد چندسال پیش که هنوز این همه تورم بالا نبود و پول ارزش داشتدولت میگفت هر بچه ای به دنیا بیاد ...

یه عده رو داده بود پس گرفت حدود سال ۸۹ یا ۹۰ بود

اینجا دیگه بمن چه به تو چه نیست نه؟ زندگی خودشونه به شما چهو خطاب به استارتر: پدر و مادر عابر بانک ن ...

دختر ۱۸ ساله چکار کنه؟چطوری پول دربیاره؟