مامانای گل دخترم سرما خوردگی داشت به همراه استفراغ شدید که خلط تو گلوش باعث میشد بالا بیاره به دکتر گفتم ازش سونوگرافی کرد و گفت رفلاکس داره و شیر خودمو نباید بهش بدم براش شیر خشک اپتامیا آ ر نوشت حالا من سه روزه که بهش میدم بی قراری میکنه و شیر هم به بدبختی میدم بهش بعضی وقتا همون شیر خشک رو هم بالا میاره و کم خواب شده راستی دکتر اینجایی که من هستم بهم گفت برای رفلاکس دارویی وجود نداره و بهم هیچی نداد کسی تجربه ای داره لطفا کمکم کنید 😢
ریفلاکس دارو داره.من از یکماهگی رانیتیدین خارجی دادم
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
سلام گلم ،نی نی منم این مریضیو گرفت،یک هفته سرما خورده بود گلوش خلط داشت،بالا میاورد،شبا خواب نداشت،نمی تونست خوب نفس بکشه،به بدبختی و کم کم بهش شیر می دادم،نی نی شما بچه تره،باید شیر بهش بدی ولی مقدار کم،خوب می شه
میدونم عزیزم ولی من تو ایران نیستم و دکترای اینجا هیچی نمیدم 🙁
چکار باید کرد به نظرتون؟
بستنی جون نمیدونم موندم والا دکی خودش که میبرم خیلی عصبی میشه میگه ما دارو نمیدیم طبیعی خوب شه
تا برگشت اسید به معده نباشه دارو لازم نیست مگر اینکه بچه خطر عفونت گوش و ریه داشته باشه ایرانو نبین عین نقل و نبات دارو میدن کبد بچه مگه چقدر قدرت داره که هی دارو میریزن تو حلق بچه