2777
2789
عنوان

بی قراری نوزاد پنج ماهه ام با شیر خشک گریهههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 28 پست

بنظرم دكترتو عوض كن

بهتر بود به شما پرهيز غذايي ميداد و شير خودتو ميدادي بهش

تا٥ماهگي خورده پس بد نبوده شيرت

حتما اين شير بدمزس نميخوره بايد عوض كني

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم دكترتو عوض كن بهتر بود به شما پرهيز غذايي ميداد و شير خودتو ميدادي بهش تا٥ماهگي خورده پس بد ...

پرهیز غذایی برای بچه هایی که عدم تحمل لاکتوز دارن بی فایده ست چون لاکتوز رو بدن مادر تولید میکنه و ربطی به غذاش نداره ممکنه بچه یکسالش بشه تازه معلوم شه بیچاره تاالان اذیت میشده بخاطر شیر مادر ولی مادر متوجه نشده

عزیزم به نظرم شیر خودتو بهش بده. همیشه تو تمام دوران ها مادرها بچه به دنیا آوردن و با شیر خودشون تغذیه کردن. حالا مد شده دکترا میگن شیر خودتو نده.هضم هیچ چیزی برای معده بچه راحت تر از شیر مادر نیست. خب بچه سرماخورده، گلودرد داره، خلط داره بالامیاره. اینا همش طبیعیه.

فروغ جون اره دخترم خیلی عذاب کشید شیر هم دارم ولی بهش نمیسازه غذای کمکی هم که از چهار ماهگی شروع کرد ...

اگه بعد از یکهفته به ای ار عادت نکرد ببر اصرار کن ازمایش بدن من بچه هام هر دو هم عدم تحمل لاکتوز دارن هم الرژی به پروتیین گاوی

همسرم هم عدم تحمل لاکتوز داره خدا میدونه چقدر تو بچگی بیقراری کرده هی نبات داغ و عرق نعنا کردن تو معده بچه بدبخت که الان که شده 37 سالش هزار مدل الرژی و مشکل معده داره

الرژی رو اگه موقع درمان نکنی و هی تحریکش کنی بعدها بچه به مشکل میخوره 

اتفاقا دکترای اینور خوب میکنن دارو نمیدن ایرانو نبین که دارو اینقدر راحت به بچه میدن

اگه مشکلش رفلاکسه

خودتون آب سیب و عسل روزی سه بار و به به هر صورت (مربای به. چای به و ...)

و دمنوش زنجبیل بخورین

معده بچرو با روغن کنجد ماساژ بدین

و به نی نی تون غذاهای با طبع سرد ندین