2777
2789

حقیقتا نمیدونستم اینم قراره برام مشکل بشه ،دنبال شاغل شدن بودم ولی نشد و فکر ازدواج نداشتم الان نمیدونم چی بگم

حس بد میگیرم یه جوری میپرسن که انگار دنبال ایرادن یا اینکه فک میکنن خواستکار نداشتم

تلخ ترین قسمت زندگی اونجاییه که با خودت میگی:چی فکر میکردم و چی شد....🫠

بگو کسی که لایق من باشه رو هنوز نتونستم پیدا کنم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو کسی که لایق من باشه رو هنوز نتونستم پیدا کنم

اگه خود خواستگار یا خونواده‌اش بپرسن هم اینو بگم؟

من که میگم هنوز کسی که مطابق معیارهام باشه رو ندیدماگه زیاد وارد جزئیات بشه میگم الان اکثر پسرا پرنس ...

اگه طرف خواستگار باشه هم اینو بگم؟

بگو چطور مگه؟ خواستگار سراغ دارید؟

اونوقت فک میکنن خواستگار نداشتم😂

یا بعضی وقتا خود خواستگار این سوالو میپرسه

اونوقت فک میکنن خواستگار نداشتم😂یا بعضی وقتا خود خواستگار این سوالو میپرسه

نه با کسی که شوخی داری اونو بگو. به بقیه بگو تابحال توی برنامه هام یا اولویت هام نبوده اهداف دیگه ای داشتم که بهشون برسم. یا اگه به شخصیتت میخوره بگو قسمت نبوده (من خودم اینو از یه خانوم تحصیلکرده و شاغل قبول نمیکنم که به قسمت و سرنوشت معتقد باشه).

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
اگه خود خواستگار یا خونواده‌اش بپرسن هم اینو بگم؟

بله 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️