2777
2789
وقتی خدا نخواد هیچ جوره نمیشهالان ۲۵ هفته هستم امیدوارم یه نی نی ناز و توپولی خدا بهت عطا کنه که همه ...

مرسی مهربونممم انشالله توام نی نی و بسلامتی بغل کنی خداروشکر بیشتر از نصف راهو رفتی

خیلی مراقب خودتو نینی  باش 

عجب جایی به داد من رسیدی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دیگ ۱۸ هفته رفتم انومالی دهانه رحم کاملا باز بود سرویکسم یهو اومده بود ۱۱ چند هفته سرکلاژ کردی ک‌ن ...

یکی را ۱۸ هفته اورژانسی سرکلاژ کردم 

خیلی پایین بود که دکتر گفت کیسه آب تو کانال زایمان بوده گفت کیسه را هل دادم بالا و دوختم ولی سوزن خورده بود به کیسه و سوراخ شده بود و مجبور شدیم ختم بارداری بدیم 

بعدی را ۱۱ هفته سرکلاژ کردم که دیگه ریسک نباشه ولی نمیدونم چی شد شب تب و لرز کردم و بعدش انقباض هام شروع شد و همه چیز تمام شد 

ن دومی اولیم ۸ هفته سقط شد

بارداری بعدیتو برو پیش فلوشیپ مادر و جنین یا همون پره ناتال

حدودا۱۴هفته سرکلاژ میکنن

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

یکی را ۱۸ هفته اورژانسی سرکلاژ کردم خیلی پایین بود که دکتر گفت کیسه آب تو کانال زایمان بوده گفت کیسه ...

چقد سخت عزیزم خیلی ناراحت شدم😢

چند وقت بعدش باردار شدی؟

بارداری بعدیتو برو پیش فلوشیپ مادر و جنین یا همون پره ناتالحدودا۱۴هفته سرکلاژ میکنن

الان تحت نظر متخصص سقط مکررم برام عکس رنگی و اینا نوشته تا ۶ ماه دیک ببینم خدا چی میخواد 

ممنون عزیزم

سوال داشتی کمکت میکنم

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

مرسی مهربونممم انشالله توام نی نی و بسلامتی بغل کنی خداروشکر بیشتر از نصف راهو رفتیخیلی مراقب خودتو ...

توکلم به خداست 

خدا خودش به خیر بگذرونه 

غیر از اون دوتا که تو ۱۸ و ۲۱ سقط شدن قبلش هم یکی تو یک و.نیم ماهگی سقط کردم 

بین هر سقط ۲ سال فاصله بود بعد دوباره اقدام کردم

من فک کنم ۵۰ روز بعد سقط اولم باردار شدم بخاطر همون دهانه رحمم ضعیف بود چون کورتاژم کردم 

میترسم سنم بره بالا هرگز بچه دار نشم💔

۲۸سالم میشه ۴ ماه دیگ

من فک کنم ۵۰ روز بعد سقط اولم باردار شدم بخاطر همون دهانه رحمم ضعیف بود چون کورتاژم کردم میترسم سنم ...

سنی نداری من الان ۳۸ هستم 

فرصت بده بدنت قوی بشه بعد دوباره اقدام کن 

منم آخری هم خیلی خونریزی کردم بعد سقط هم کورتاژ شدم 

سنی نداری من الان ۳۸ هستم فرصت بده بدنت قوی بشه بعد دوباره اقدام کن منم آخری هم خیلی خونریزی کردم بع ...

مرسی عزیزم از ته ته دلم برات دعا کردم ♥️

مرسی عزیزم از ته ته دلم برات دعا کردم ♥️

ممنونم عزیزم انشاالله خدا یه بارداری آسان و راحت و شیرین بهت بده 

من اینبار تصمیم گرفتم از زمان اقدام استراحت باشم 

این مشکل با ما هست خودمون باید رعایت کنیم 

از زمان اقدام استراحت کن

حتما از ۱۱ هفته و بعد ان تی به فکر سرکلاژ باش و از دکتر بخواه زود سرکلاژت کنه

بعد سرکلاژ کامل کامل استراحت مطلق باش فقط در حد سرویس بهداشتی از جات بلند شو 

من چون قبل سرکلاژ خونریزی داشتم و احتمال سقط بود تا ۵۰  روز هر روز ۲ بار آمپول پروژسترون میزدم 

حالا هم هر روز یه انوکساپارین میزنم

اینا را خودت در جریان باش به دکترت یاد آوری کن که لازمه استفاده کنی یا نه

الان حتی واسه ویزیت و معاینه دکتر نمیرم یه ماما میاد خانه واسه معاینه و با پزشک هماهنگ میکنه 

واسه آمپول هام یه نفر میاد خونه تزریق انجام میده

البته با وجود همه این کارها تو خونه یواشکی گاهی کار خانه انجام میدم مثلا یه ذره ظرف میشورم یا گرد گیری میکنم که خیلی کارم اشتباه هست

اگه شوهرم بفهمه قطعا منو کشته

ولی وقتی دیگه کلافه میشم یا از شلختگی خانه عصبی میشم این کارها را میکنم

ولی تو خیلی رعایت کن تا انشا الله به نتیجه خوب برسی 

انشا الله چند وقت دیگه بیا خبرم کن که بارداری و بعد ۹، ماه هم بهم پیام بده که نی نیت صحیح و سالم آمده بغلت و عکس نی نی را برام بفرستی