2777
2789
دور از جونتمنم کوتاهی سرویکس دارم و هماتومحتی با سرکلاژ هم سقط شد الان باز مجدد باردارم و استراحت مط ...

چرا با سرکلاژ سقط شد؟😢

الان چند هفته ای عزیزم؟

ایشالا این یکیو بسلامتی بغل بگیری دیگه 

دعا کن منم بتونم 💔💔

عجب جایی به داد من رسیدی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من دختر بود میمیرم برا دختر ینی سالم سالم دهانه رحم لعنتیم باز شد نتونستم نگهش دارم

انشالله دوباره به زودی باردار میشی ، دیگه غصه خوردن فایده نداره ، خاله من همش بچه هاش سقط میشدن فکر کنم ۴ یا ۵ بار، آخر خدا یه دختر پسر داد بهش عین پنجه آفتاب مامان بزرگم کمرشو قفل کرد، توکلت به خدا درس میشه 

توکل کن بخدا

بچه نداری؟!

علت سقط چی بود؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

۳۴ که خوب بوده میشد سرکلاژ کردمن با ۱۹ سرکلاژ کردم حتی پساری هم گذاشتم ولی نشد

ن دیگ ۱۸ هفته رفتم انومالی دهانه رحم کاملا باز بود سرویکسم یهو اومده بود ۱۱ 

چند هفته سرکلاژ کردی ک‌نموند؟

نه ندارم عزیزم بخاطر نارسایی سرویکس

سرکلاژ کردی تاحالا؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

انشالله دوباره به زودی باردار میشی ، دیگه غصه خوردن فایده نداره ، خاله من همش بچه هاش سقط میشدن فکر ...

وای تن و بدنم میلرزه بخدا از بارداری و ...

چرا با سرکلاژ سقط شد؟😢الان چند هفته ای عزیزم؟ایشالا این یکیو بسلامتی بغل بگیری دیگه دعا کن منم بتون ...

وقتی خدا نخواد هیچ جوره نمیشه

الان ۲۵ هفته هستم 

امیدوارم یه نی نی ناز و توپولی خدا بهت عطا کنه که همه غم هات را بشوره و ببره 

خدا به قلبت ارامش بده درکت میکنم خیلی سخته😔

هممون بالاخره یه دلیلی برای سقط داریم😔

کاش ریشه کن میشد این مریضی ها...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نه چون همه چی نرمال بود یهو این اتفاق افتاد

اولین حاملگیت بود؟

دور از جونتمنم کوتاهی سرویکس دارم و هماتومحتی با سرکلاژ هم سقط شد الان باز مجدد باردارم و استراحت مط ...

سرکلاژ شکمی میگن باز دقیق تره...

انشاءالله صحیح و سلامت بغلش بگیری به وقتش

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر