2777
2789

خاله من زن عموی شوهرم بوده.و ۵سال پیش جدا شد.به دلیل خیانت.عکسو فیلماشو نشون دادن به خانوده.‌خلاصه اونم گف این شوهرم بی مهره..شخصیت اجتماعی نداره حرف نمیزنه..اینا گاون وعرفت ندارن ازین چیزا..کاری به هیچی زندگیش ندارم..یه خودش مربوطه.

اما از روز اول شوهرم و من باهمه مرزمون مشخص کردیم ک دعواهای اونا به زندگی ما ربطی نداره.

خلاصه بعد این همه سال..ول نمیکنه خالم منو.پیش همه میشنه میگه این داره بزور زندگی میکنه اینم مث من طلاق میگیره...شوهرش گاوه....لب خندونشو نبینید دلش اشوبه..چون من تو فامیلای اینا بودم میدونم...حالا پارسال شوهر کرد دوباره...و دوباره شدید شده هکچی..شوهرشم ازون چرب زبوناست...دوباره شروع کرده پشت سرم حرف زدن...همه رو به من بدبین کرده..پشتم حرف میزنن..خسته شدم

برین دهنض

دعوامون شد.باهاش قطع کردم...ولی هنوز میشنوم..و میبینم..دایم استوری خوشبختی میزره...خب الان من چکارکنم..عموی شوعرمم خیلی ادم خوبی یود...سرطلاقش حتی اذیتشم نکرد...ولی اون ناراحته ک چرا پشتم حرف زده...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهش بگو تو خیانتت لو رفت مجبور به طلاق شدی ، قرار نیست من راه تو رو برم 😐 خاله ات اگه از طلاقش راضی بود دهنشو می‌بست و به زندگی جدیدش می‌رسید ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه گروه درست کن .تمام فامیل هارو داد کن اون بی ناموس بی همه چیزم داد کن .خیلی محترمانه و مودبانه خطاب قرارش بده .میگم مودلگبانه که نره این بی صفت ازت شکایت کنه .‌بعدم که دیدی پستاتوو دید .گروه و چتت رو قفل کن و هر چی تو گروه نوشتی حذف دو طرفع بزن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بهش بگو تو خیانتت لو رفت مجبور به طلاق شدی ، قرار نیست من راه تو رو برم 😐 خاله ات اگه از طلاقش راضی ...

هنوز امارمیکره...میپرسه از رفت امودای خونن..از فامیلای شوهرم..ازخودم ن..از مامانم امار میکیره...

حتی دردش میاد من اکر مهمون داشته باشم..ول نمیکنه ..بعد شوهر جدیدشو میکنه توچشم بقیه...ک اره من خوب بودم این منو‌کرقت..ون مشکل نداشتم ..شوهر سابقم کشکل داشت وگرنه جرا الان انقدر خوشبختم

بی خیالش شو ، میخواد بگه من خوب بودم خانواده ی اینا باعث شدن جدا شم 

هر کی هم تغییر عقییده داد باهات بد حرف زد یا حرف های خاله رو گفت بگو فعلا که راضی هستم از زندگیم هر وقت مشکلی پیش اومد و کارمون خدای نکرده به جدایی رسید حتما وکیلم خاله رو میگیرم خیلی بفکر حال و روز منه تو جدا شدن منم داثیر زیادی داره

بی خیالش شو ، میخواد بگه من خوب بودم خانواده ی اینا باعث شدن جدا شم هر کی هم تغییر عقییده داد باهات ...

حتی مانانبزرگم برگشت گفت توکه زورکی زندکی مینی..تو زندگی نداری..فقط تحمل مسکنی..خیلی دلم شکست

دردم میاد...سرهیچی ..شوهرم ادم خوبیه..ولی دایم بقیه رو بدبین میکنه..اصلا نمستونم چحوری توضیح بدم..فک ...

میدونم چی میگی تو فقط به خودت نگیر قدرت داشته باش

حتی تو‌جمع شاد و سر زنده باش که بفهمن حرفاش مفته

هنوز امارمیکره...میپرسه از رفت امودای خونن..از فامیلای شوهرم..ازخودم ن..از مامانم امار میکیره...حتی ...

خدا خوشبختیشو هزار برابر کنه ولی نظرم نسبت به اونهایی که زیادی دهنشون باز همون که بالا گفتم ، کسی که آرامش داره و راضی هست نیازی به نمایش دادن نداره ، من خودمو تو بازی اینجور آدمها نمیندازم و اجازه میدادم با داد زدن گلوشونو پاره کنن😁😈

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

دردم میاد...سرهیچی ..شوهرم ادم خوبیه..ولی دایم بقیه رو بدبین میکنه..اصلا نمستونم چحوری توضیح بدم..فک ...

میدونم چی میگی تو فقط به خودت نگیر قدرت داشته باش

حتی تو‌جمع شاد و سر زنده باش که بفهمن حرفاش مفته..