2777
2789
عنوان

یکی هست ک پشتم حرف میزنه ذهن بقیه رو خراب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 20 پست
خدا خوشبختیشو هزار برابر کنه ولی نظرم نسبت به اونهایی که زیادی دهنشون باز همون که بالا گفتم ، کسی که ...

بهشم همینو گفتم..گفتم زندگی و رابطه من شوعرم عیان هست..میبینن همع..لونم الان دیگه ۱۰سال شده..اخلاق شوهرم همه میدونن..ولی ول نمیکنه...

دیروز شوهرش اومده مامانبزرگم برده دکتر ۳۰۰جا زنگ زده..ک شوهرم کرده

حتی مانانبزرگم برگشت گفت توکه زورکی زندکی مینی..تو زندگی نداری..فقط تحمل مسکنی..خیلی دلم شکست

چه حرف در بیارن اینا تو خونه ات دوربین گذاشتن از اتفاقات باخبرن با قاطعيت هم ميگه😏اشکالی نداره مهم نباشه نظرات اونا بگو برام دعا کنین 

حالا اگه زندگیت خوب باشه همه‌چشم میکنن و دوست دارن جدا شی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه حرف در بیارن اینا تو خونه ات دوربین گذاشتن از اتفاقات باخبرن با قاطعيت هم ميگه😏اشکالی نداره مهم ...

همین ک دروغ میگن دردم میاد.

میدونی یه جوری هستن انگار بدشون نمیاد منم جدا شم

یا دایم‌میکن چیه شوهرت دخترا رو لوس کرده..به بابام گفتن چیه دامادت هرچی زنش میکه میگه چشم..مرد و اقتدارش..اصلا یه حرفایی ک مغزت تعجب میکنه...

به من میکه تو سرتو زیربرف کردی قکر میکنی خوشبختی..وگرنه ما ک خوشبختی به تو نمیبینیم

خیلی دردم میاد

همین ک دروغ میگن دردم میاد.میدونی یه جوری هستن انگار بدشون نمیاد منم جدا شمیا دایم‌میکن چیه شوهرت دخ ...

مهم نباشه ادمای سمی هستن از اون سمت خانواده ی شوهرت بخاطر خاله ات چیزی نمیگن (نباید هم بگن) اینا بجشاشون دارن جبران میکنن

مهم نباشه ادمای سمی هستن از اون سمت خانواده ی شوهرت بخاطر خاله ات چیزی نمیگن (نباید هم بگن) اینا بجش ...

ن اونا اینجوری نیستن..همون اولم شوهرم گفت زندکی ما به اونا مربوط نیس..حتی پدر شوهرمم طرف داری شوهرمو کرد..و واقعا من هنوز هیچی نشنیدم ازشون.

ظاهرن خودیا از همه بدترن