2777
2789

نصف شب یا ظهرها هرموقع از خواب بیدارمیشه یا دسشویی داره با جیغ و دادو گریه خودشو میزنه عربده میکشه ۴سالشه .چندبار گفتمکه اروم بگو چی میخوای بدم بهت .روانی شدم ازدستش هرچی میخواد جیغو داد میکنه منو میزنه چنگ میندازه یا میخواد کارتون ببینه نمیزارم خودشو میزنه منو میزنه تشویق کردم درست نشد تنبیه کردم درست نشد چه غلطی کنم من ازدستش اخه .مامانمو جراحی کردن خیرسرم موندم اینجا پیشش نصف شب ازخواب بیدارشده اومده بالاسرخواهرم با پاهاش میزنه به بالشش داد میزنه گرفتم اوردمش پیش خودم شروع کرد دادزدن منم اعصابم بهم ریخت که اخه چه مرگته چرا اینجوری میکنی فقط داد و بیداد اخرش یکی زد صورتش اروم شد .اخه چرا همچین میکنه به شوهرمم میگم ببریم روانشناس میگه طبیعیه بچه

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

اول شوهرتو ببر پیش روانشناس

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی پا میشه بی دلیل دادو بی داد راه میندازه ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عادت کرده برای شنیده شدن و توجه دیدن گریه کنه و داد بزنه 

همین که تو دعواش میکنی برای اون به نوعی توجه و سرگرمیه چون بچه‌اس نمیفهمه که 

دیگه عادت میکنه ادامه میده

باید کاملا بی توجهی کنی و نزاری با داد و هوا توجه جلب کنه

بذار انقد جیغ بزنه کم کم عادتشو ترک میکنهاز واکنش شما تغذیه میشه بیشتر انجامش میده

اخه چرا عین ادم نمیگیه چی میخواد چرا نصف شب از خواب بیدار میشه جیغ میکشه خب اروم بگو چته .

یعنی پا میشه بی دلیل دادو بی داد راه میندازه ؟

دقیقا. از خواب پامیشه داد میزنه گریه میکنه میرم پیشش میگم مثلا جیش داری میگه اره میره میاد میخوابه 

سلام ایا پسرتون تکلم داره؟

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

دقیقا. از خواب پامیشه داد میزنه گریه میکنه میرم پیشش میگم مثلا جیش داری میگه اره میره میاد میخوابه

وقتی بچه ها به این مرحله میرسن که با صدای اروم حرف زده باشن از بچگی و شنیده نشده باشن بچه به این نتیجه رسیده فقط زمانی بهش توجه میشه که داد بزنه و گریه کنه و مونده روش حالا شما هرچقدرم بگی اروم حرف بزن درست نمیشه مگر الگوهای رفتاری خودتو تغییر بدی یا بازیهایی باهاش کنی که از طریق بازی اینکارو یاد بگیره

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

ففط آرامشتو حفظ کن . با آرامش باهاش حرف بزن این تویی که نباید خسته بشی. و اون هنوز خیلی کوچیکه هر چق ...

رفتار درمانی؟چطوری اخه بخدا من خودمم کم میارم گاهی میزنمش ولی خب منم انسانم ربات نیستمکه بخدا از خود صبح تا اخرشب شاید ۸۰۰بار منو بلند میکنه با هرچی مخالفت کنم منو میزنه حتی تو جمعم میزنه هرچقدر دستشو میگیرم که اروم شه توضیح میدم تنبیه میکنم انگار نه انگار 

وقتی بچه ها به این مرحله میرسن که با صدای اروم حرف زده باشن از بچگی و شنیده نشده باشن بچه به این نتی ...

خب مسلما هرچیزیو اول اروم میخواد و مخالفت کنم میشه جنگ میشه کتک زدن من .نمیشه که هرچی میخواد فراهم باشه