2777
2789
عنوان

ببینید این رفتارهای پسرم ازچیه اخه روانی کرد منو

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 53 پست
وای دقیقا بچه منم همینه بخدا روانی شدم بعضی وقتا اونقد‌میزنه‌توسرش که یه طرفش قرمز میشه جیغ و داد می ...

پسر منم همینه شمارو نمیدونم منم دیگه کم میارم از دستش 

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
وقتی بچه ها به این مرحله میرسن که با صدای اروم حرف زده باشن از بچگی و شنیده نشده باشن بچه به این نتی ...

ن عزیزم اصلنم اینجوری پسرم دقیقا همین مشکلو داره ولی هرچی گفته فوری انجام دادم براش بعضی بچه ها ذاتن همینن

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مسلما هرچیزیو اول اروم میخواد و مخالفت کنم میشه جنگ میشه کتک زدن من .نمیشه که هرچی میخواد فراهم ب ...

وقتی به مرحله ی جنگ میرسه ایا به حرفش میرسه تو یا پدرش ادمایی هستین ک بعد از داد و بیدادش اونو به اهدافش برشونید؟ولی اینکه در هر حالتی با داد از خواب بیدار میشه میگی عادی ترین چیزارم با داد درخواست میکنه این ینی اینکه هربار داد زده به اهدافش رسیده وگرنه این مدلی نمیشد از تاپیکای قبلتونم برداشتم این بود که خیلی کنترل گراست و اهل توجه و تمرکزم نیست خونه ی مادربزرگشم زیاد میره که این یه عامل برای بی قانون شدن بچست حتما تلویزیونم زیاد میبینه که بچه هارو پرخاشگر میکنه

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

من خیلی وقته کم اوردم زدم به کانال بیخیالی خسته شدم دیگه

نمیشه با بزرگ شدن بچه ها مشکلاتشون باهاشون رشد میکنه منتظر نلباشید بزرگ بشن و خوب بشن چون اوضاع بیشتر از دستتون میره و بچه ها نابهنجار تر میشن باید راهی پسدا کرد برای مشکلات رفتاری بچه ها و کلیدش توی حل کردن مشکلات رفتاری خودتونه بچه ها چیزی نیستن جز اینه ی والدین مگر اینکه اختلالی داشته باشن

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

من خیلی وقته کم اوردم زدم به کانال بیخیالی خسته شدم دیگه

من گاهی میزنمش خدا لعنتمکنه ولی واقعا اذیتم میکنه به معنیه واقعیه کلمه زورگوعه 

من گاهی میزنمش خدا لعنتمکنه ولی واقعا اذیتم میکنه به معنیه واقعیه کلمه زورگوعه

ا ه زو جوعه واقعا عین پسرم من سعی میکنم نزنمش ولی واقعا بعضی وقتا ازکنترل خازج میشه

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

اره بابا زبون داره ۳متر

تلویزیون کم کن تا یاد بگیره بازی تنهایی کنی اگر فکری به حالش نکنی با بزرگتر شدنش بهتر ک نمیشه بدترم میشه نمیخوام بترسونمت اما من تخصصم کار با بچه های بیش فعال اوتیسم وبچه هاییه  که مشکلات رفتاری دارن ندیدم بچه ای خود به خود خوب بشه تلویزیون افت جون بچه ها خانوادس تغذیهشو اصلاح کن تلویزیون و گوشیو حذف کن یا به روزی حداکثر یک ساعت برسون این نصیحت خواهرانه ودلسوزانه ی من به تو خواهر  من بچش یک هزارم بچه ی شما هم اذیت نمیکرد اما تلویزیون نا اگاهی مادر و پدرش و عدم همکاریشون باهم بچه رو به عمیق ترین مشکلات رفتاری گرفتار کرد با بزرگ شدن بچه مشکلاتشم بزرگ شده و الان اصلا قابل کنترل نیست 

این بچه ها زورگو نیستن کنترل گرا هستن چون یادنگرفتین چجوری بهشون نه بگین ووقتی نه گفتین روی حرفتون بمونید شبتون خوش

وقتی به مرحله ی جنگ میرسه ایا به حرفش میرسه تو یا پدرش ادمایی هستین ک بعد از داد و بیدادش اونو به اه ...

دقیقا عاشق تلویزیونو کارتون تو گوشیه انقدر گیر میده تا بزارم نگاه کنه خستم میکنه .اره خیلی خونه مامانم میرفت بخاطر همون اثاث کشی کردمو رفتم ازاون ساختمون تقریبا یک هفتست .ولی کلا دوستداره حرف خودش باشه شایدم خودم بد یاد دادم .معمولا هم بعد از گریه و داد به خواستش میرسه از جانب من چون عذاب وجدان میگیرم میگم شایدم همین بعضی وقتا زدنامم اینطوریش کرده 

ولی خیلی ارتباط عاطفیه خوبی داریم خیلی بهم محبت میکنیم ولی حس میکنم این رفتاراش مقصرش منم .حس میکنم براش وقت نزاشتم 

این بچه ها زورگو نیستن کنترل گرا هستن چون یادنگرفتین چجوری بهشون نه بگین ووقتی نه گفتین روی حرفتون ب ...

ممنون از راهنماییتون دقیقا همینطوره

تلویزیون کم کن تا یاد بگیره بازی تنهایی کنی اگر فکری به حالش نکنی با بزرگتر شدنش بهتر ک نمیشه بدترم ...

اره حداقل روزی ۴ساعت میبینه همینکه خاموش میکنم مساویه با شروع جنگ .و بشدت پرخاشگر میشه بنظر شما بهترین رفتار درقبال اینجور بچه ها چیه چیکار کنم درست شه؟