2777
2789
عنوان

ببینید این رفتارهای پسرم ازچیه اخه روانی کرد منو

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 53 پست
از کدوم کانال؟چه کتابی بگیرم عزیزم اگه میدونی ممنون میشم بگی بهم

تربیت بنیادی الهی منش دوره است تو سایت و کانال هست سرچ کنی میاد 

کتابهای دکتر عباس ولدی هم عالین راحت و ساده 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

اره گلم به راحتی اصلاح میشه دو سه ماهه تغییر میکنه روشتو عوض کن من بالای خونه پدرشوهرمم اولش رو حرفم ...

پسرم اصلا ازمن حرف شنوی نداره به هیچ عنوان تازه جدیدا هم یاد گرفته هرچی میخوام میگه مگه من نوکرتم 😂😂😂باقد یک متری زور میگه بهم ‌.پس کلا روحرفم بمونم تا بفهمه حرفم دوتا نمیشه ؟

کتک زدنشو چیکار کنم منو میزنه؟

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت چطوری منم به این اگاهی برسم چه کتابی بخونم چه مقاله ای .نمیخوام اینطوری بزرگ شه حالا که جداشدی ...

اول گوشیو و تلویزیونو کنترل شده در اختیارش بزار 

دوم با خانوادت حرف بزن و بهشون بگو که تربیت بچه از خودش عزیز تره اگر جلوی بچم رو خرف من حرف بزنید مجبورم جلوتون وایسم پس خودتون طوری رفتار کنید ک رومون تو رو هم باز نشه او اگرم اتفاقای قبل تکرار شد فقط به اینده ی بچت فکر کن اینده ای ک همین پدر بزرگ مادر بزرگ و اطرافیان چشم دیدن بچتو بخاطر ناهنجاریاش نخواهند داشت وقتی چیزیو میخواد نمیشه به خواستش برسه راجع ب احساسش باهاش حرف بزن خیلی کوتاه بگو میدونم ک الان بابت این ناراحتی ولی نمیشه و حرف منم عوض نمیشه چندبار ک تکرار بشه و ببینه به خواستش نمیرسه کم کم مقاومتش شکسته میشه و این قشقرقا تمام میشه در عوض وقتی مودبانه ازت چیزی میخواد و خواسته معقوله با روی گشاده به خواستش برسونش وقتی برای چیزی باید قبوری کنه یادش بده مثلا تا فلان عدد بشماره اینجوری سرش گرم میشه گاهی اوقات فورا به نیازش نرسونش بهش بگو بیا یکم صبر کنیم تا صبر کردنو یاد بگیره کلا طولانیه که بخوام اینارو برات بگم  توی اینستا هشتگ بزن انقدر نکات تربیتی هست ولی حواست باشه نکاتیو پیاده کنی ک عقل سلیم میگه معقولن و به درد بچه ی تو میخورن در اخر کتاب تربیت بدون فریادم بخونی خوبه نسخه ی صوتیشو سرچ کنی رایگان هست 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

اول گوشیو و تلویزیونو کنترل شده در اختیارش بزار دوم با خانوادت حرف بزن و بهشون بگو که تربیت بچه از خ ...

چقدر خوب توضیح دادی واقعا ازت ممنون حتما همینکارارو میکنم خداکنه بتونم موفق باشم تموم شه این جنگ اعصاب 

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
پسرم اصلا ازمن حرف شنوی نداره به هیچ عنوان تازه جدیدا هم یاد گرفته هرچی میخوام میگه مگه من نوکرتم 😂 ...

وقتی ک کتکت زد دستاشو بگیر تو چشماش نگاه کن و محکم بهش بگو کار بدیه و از دسترسش دور شو بچت چند تربیته شده و بخاطر تلویزیون پرخاشگر شده اگر تلویزیون و گوشیو کم نکنی ممکنه دچار کم توجهی هم بشه چون تو پستات خوندم ک پای کتاب نمیشینه براش کتاب بیشتر بخر بجای تی وی کتاب بخون براش یسری بازیها کنید ک تخلیه بشه متاسفانه جای پسر بچه تو خونه و اپارتمان نیست تو کوچست تو زمین فوتبال 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

اول گوشیو و تلویزیونو کنترل شده در اختیارش بزار دوم با خانوادت حرف بزن و بهشون بگو که تربیت بچه از خ ...

خواهشمیکنم گلم مطمعنم میتونی فقط باید ثابت قدم باشی فقط به ایندش فکر کن این بهت شهامت میده که درست رفتار کنی