2777
2789
عنوان

ببینید این رفتارهای پسرم ازچیه اخه روانی کرد منو

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 53 پست
ممنون از راهنماییتون دقیقا همینطوره

هروقت خواستی بهش بگی نه خوب فکر کن ببین ایا اون چیزی که میخوای بابتش بهش نه بگی چیزی هست که نظرتو راجع بهش عوض نکنی؟اگر چیزی بود که بهش اسیب میزد یا مناسب سنش نبود یا کلا مناسبش نبود ک میشه نه مطلق اگر چیزی بود ک میدونی نظرتو راجع بهش عوض میکنی و بهش اسیب نمیزنه نه نگو یا از اول نه نگو یا بعد قشقرق نظرتو عوض نکن این راز موفقیت یک مادر مهربان اما مقتدر تا زمانی هم که تلویزیون زیاد ببینه توانایی تنها بازی کردونو پیدا نمیکنه دختر من ۲ سالشه دو روز گوشی دادم دستش چون مهمان داشتم نمیزاشت کارامو کنم تبدیل شد به یک موجو د چسبنده تا باز فرستادمش دنبال بازی یاد گرفت خودشو سرگرم کنه بفرستش کلاس گروهیای تخصصی اپل بعد بفرستش مهد کودک با مشاور هم توی شهر خودت در ارتباط باش پسرت نیاز به مشاوره نداره خودت باید  یاد بگیری چکار کنی و اینکه خودتو سرنش نکن تو اولین بارته که مامانی پس باید از تجربه ی درست دیگران استفاده کنی 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم

معلومه که خودت نمی‌تونی تشخیص بده عزیز دل 

باید ببری مشاوره 

خطرناکه یه بلایی سر خودش میاره.

تمام زورت رو بزن حتما ببر مشاوره 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

هروقت خواستی بهش بگی نه خوب فکر کن ببین ایا اون چیزی که میخوای بابتش بهش نه بگی چیزی هست که نظرتو را ...

میدونی اشتباه از خودم بوده شده بابت کار اشتباهش تنبیه کردم ولی بعد من معذرت خواهی کردم عذاب وجدان گرفتم اینطوری انگار پررو ترشده که تقصیرمامانمه همش ‌.خیلی بابت رفتارام پشیمونم کاش مقتدر تربودم یاد میگرفت بنظرت از این سن درست میشه رفتارش یانه؟

نصف بیشتر این مقتدر نبودناهم تقصیر خانواده خودمه .مثلا خواسته بمونه خونشون من گفتم نه اما خانوادم نزاشتن ببرم یا خودش جیغ و داد کرده خانوادم نزاشتن ببرم یاد گرفته با جیغو داد و چسبیدن به بقیه به هدفش برسه فکر کنم به حداقل برسونم رفت امدمو درست شه

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
ن عزیزم اصلنم اینجوری پسرم دقیقا همین مشکلو داره ولی هرچی گفته فوری انجام دادم براش بعضی بچه ها ذاتن ...

هیچ بچه ای ذاتا ناهنجار نیست مگر اینکه اختلال داشته باشه یا بد تربیت شده باشه بچه ای هم ک فورا به نیاز های معقول و نامعقولش رسیده باشه کنترل گرا  و فاقد مهارت صبر کردنه هرچیزی دلیلی داره بچه ها وقتی تحویل ما داده میشن مثل  یه دونه هستن که ما توی باغچه میکاریم اگر کود و اب و نور به اندازه کافی ندیم داستانه زیاد بدیم داستان پس باید یاد بگیریم چجوری به گیاهمون متناسب با موقعیتش رسیدگی کنیم تا به ثمر بشینه اینارم فقط از دید اینکه شغلم رفتاردرمانیه نمیگم من خودم یه مادرم و تا اینجای مادر بودنم موفق بودم چون سعی کردم قلق بچم دستم بیاد سعی میکنم حتی به موقش با  مشاور صحبت کنم اگر قدمی اشتباه رفتم مشورت میگیرم از مادرای اگاه تا یاد  بگیرمو روشمو اصلاح کنم هیچ کدوم از عادتای بد  بچمو به ذاتش ربط نمیدم بله ذات وجو داره ذات همون بذر و محیط کود و اب و نور خورشید همش رو هم تاثیر دااره 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

معلومه که خودت نمی‌تونی تشخیص بده عزیز دل باید ببری مشاوره خطرناکه یه بلایی سر خودش میاره.تمام زورت ...

سعیمومیکنم اگه با تغییر رفتارم درست نشد ببرمش حتما .ولی اول باید رفتار خودم درست شه

میدونی اشتباه از خودم بوده شده بابت کار اشتباهش تنبیه کردم ولی بعد من معذرت خواهی کردم عذاب وجدان گر ...

اره گلم به راحتی اصلاح میشه دو سه ماهه تغییر میکنه روشتو عوض کن من بالای خونه پدرشوهرمم اولش رو حرفم حرف میزدن انقدر رو حرفام موندن تا یاد گرفتن جلوی بچم رو حرف من حرف نزنن با اینکه ذاتا ادم مقتدری نیستم ولی تو رفتارم با دخترم واقعا محکمم یا بهش میگم اره یا میگم نه ازمم حرف شنوی داره شدید 

هیچی عزیزم هیچی متاسفانه

خب مگه بچه ات رو دوست نداری مامان خانم؟ نمی‌خوام سرزنشت کنما، ولی روش تربیت از آسمون وحی نمیشه بهت که! باید بخونی تا یاد بگیری 

الان که عصر اینترنته راحت کانال ها رو نگاه کن دوره آنلاین بخر کتاب دیجیتال بخر مثل قدیم نیست که در محرومیت اطلاعاتی باشن مردم 

۴ سال باز خیلی هم دیر نیست

الان شروع کنی باز جا داری که درستش کنی 

ولی دست دست کنی و ۷ سالش رد بشه کارت سخت میشه ها

سعیمومیکنم اگه با تغییر رفتارم درست نشد ببرمش حتما .ولی اول باید رفتار خودم درست شه

اون خانوم خوب گفتن،خودت بری مشاوره واجبتره. 

هیچ بچه ای ذاتا ناهنجار نیست مگر اینکه اختلال داشته باشه یا بد تربیت شده باشه بچه ای هم ک فورا به نی ...

بنظرت چطوری منم به این اگاهی برسم چه کتابی بخونم چه مقاله ای .نمیخوام اینطوری بزرگ شه حالا که جداشدیم از خانواده میخوام درست کنم رفتارشو نمیخوام پرخاشگر بشه و انقدر منو اذیت کنه که کنترلمو ازدست بدمو بزنمش بعدشم برای اروم کردن عذاب وجدانم باج بدم بهش 

خب مگه بچه ات رو دوست نداری مامان خانم؟ نمی‌خوام سرزنشت کنما، ولی روش تربیت از آسمون وحی نمیشه بهت ک ...

از کدوم کانال؟چه کتابی بگیرم عزیزم اگه میدونی ممنون میشم بگی بهم

میدونم

براتون دعا می‌کنم عزیزم 

ما فقط از دستمون دعا برمیاد 

نقش اول زندگی‌ شما خودتون هستید. شما میتونید تنها نجات دهنده‌ خودتون و بچه‌آتون باشید 

باآرزوی بهترین ها :)