2777
2789
عنوان

چقدر از این حرف بابام ناراحت شدم

447 بازدید | 40 پست

بچه ها من اینجا اصلا خودمو سانسور نمیکنم چون تنها جاییه که به خودم اجازه میدم احساساتمو بروز بدم 

یه خشم عمیقی نسبت به بابام دارم از زمانی که به مامانم خیانت کرد 

امشب هم بحث درمورد کسایی بود که بعد فوت همسرشون ازدواج میکنن و من یهو گفتم اصلا این کار برای من پذیرفتنی نیست و هیچ کس نمیتونه ببینه یکی دیگه جای عزیزشو گرفته (به شدت سر این حرفم هستم و اگه مخالفید نظرتونو برای خودتون نگه دارید) 

یهو بابام پرخاش کرد که چیکار کنن پس؟ به گناه بیوفتن؟ آدم با غریزه ش که نمیتونه بجنگه و این چرت و پرتا 

باورتون میشه این حرفا رو جلوی مامانم میزد؟ 

من بعد خیانتش سعی میکردم یادم بره و ببخشمش 

ولی امشب دوباره ازش چنان تنفری پیدا کردم که اگه خبر مرگش رو هم بیارن ناراحت نمیشم

لطفا راهنمایی کنید حالم اصلا خوب نیست  

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

ایندفعه  بگو خب  اگه تو بمیری ‌. مامانم هم ازدواج میکنه  راحت .

پس چیکار کنه ؟ 😑   

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم میگفتی اگر خدایی نکرده   حتی مامان بعد از تو شوهر کنه !!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ایندفعه بگو خب اگه تو بمیری ‌. مامانم هم ازدواج میکنه راحت .پس چیکار کنه ؟ 😑

اصلا حالم خرابه به چه جرئتی جلوی مامانم این حرفو زد

متاسفم واقعا درکت میکنم

ولی کاش واسه اینکه لجش رو در بیاری اینطوری میگفتی:

مردی ک تا موقعی ک زنش زنده بود،بهش وفادار نموند و خیانت کرد،بعد مرگش وفاداریش بخوره تو سرش

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

خب شما هم بهش بگو ینی بعداز مرگت مامان به راحتی میتونه ازدواج کنه بدون هیچ عذاب وجدانی بعدش هم یه خنده ی  شیطانی 🤪

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
ای وای بمیرم برات دختر🫂💔سعی کن کلا از این حرفا و بحثا جلوی مامانت با بابات نکنی

اصلا من یهو این حرف از دهنم در اومد ولی خوب شد بابامو شناختم

دارم با اشک تایپ میکنم

حالا آنقدر ناراحتی نداره عزیزم الان که اصلا این موقعیت پیش نیومده اونم ی جورایی نظرشو گفته که انشالله کار ب اونجا نرسه خدا مادرتو حفظ کنه

تو هم میگفتی اگر خدایی نکرده حتی مامان بعد از تو شوهر کنه !!

مثال مامانمو نزدم 

گفتم یعنی من ازدواج کنم بمیرم تو راضی ای یه زن دیگه بیاد تو خونه دخترت بگرده؟