2777
2789
عنوان

چقدر از این حرف بابام ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 40 پست
اصلا حالم خرابه به چه جرئتی جلوی مامانم این حرفو زد

اینو ولش کن به چه جراتی .

ایندفعه اینو بگو . 

بگو خب  مادرم هم حق دارع بعد مرگ شوهرش  راحت ازدواج کنه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم واقعا درکت میکنمولی کاش واسه اینکه لجش رو در بیاری اینطوری میگفتی:مردی ک تا موقعی ک زنش زنده ...

اصلا خیلی خیانتش رو کوچیک میدونه 

همش میگه در حد پیام بوده مال خیلیا بزرگتر از این حرفاست صداشو در نمیارن!

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

خب شما هم بهش بگو ینی بعداز مرگت مامان به راحتی میتونه ازدواج کنه بدون هیچ عذاب وجدانی بعدش هم یه خن ...

خیلی بد بحثمون شد صدامو بردم بالا واسش

یه چیزی بگم دختر کوچولو منم بعد خیانت شوهرم هر چند من بروز ندادم از پدرش متنفرشد

خیلی بده 

قهرمان یه دختر پدرشه 

شما تصور کن اولین قهرمان زندگیت بشه آزارگر مادرت 

حالا آنقدر ناراحتی نداره عزیزم الان که اصلا این موقعیت پیش نیومده اونم ی جورایی نظرشو گفته که انشالل ...

مامانم سنی نداره 

ولی یهو انگار همه اون روزایی که سر خیانتش کارشون تا مرز طلاق رفت یادم اومد 

تمام خشم فرو خورده‌ام فوران کرد

اصلا خیلی خیانتش رو کوچیک میدونه همش میگه در حد پیام بوده مال خیلیا بزرگتر از این حرفاست صداشو در نم ...

یه چیزی هم طلبکاره

بهش لوح زرین بدین ک فقط پیامکی خیانت کرده،جلوتر نرفته🫤

خدا میدونه دستش رو شده یا شرایطشو نداشته وگرنه جلوتر هم میرفت

طفلک مامانا ک عمرشون تو خونه ی اینجور مردا هدر رفت):

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

منم ی آدمی رو دارم به اسم بابا 

که البته حیف اسم پدر بابا که روی این مرد بی شرفه 

از بعد مامانم چهار تا زن گرفت 

الان شصت سالشه زنش پارسال زایید الان باز حاملس 

به اسم اینکه به گناه نیفتم سر سال نشد زن قبلش فوت شد زن گرفت 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
بنظرم این ادم تغییر نمیکنه فقط به مادرت بچسب تو زندگی و مراقب اون باش

خدایی نکرده خدایی نکرده مامانم چیزیش بشه بخواد این غلطو بکنه زندگیشو سیاه میکنم 

بنظرم كاري ب خيانت و رابطه مامان بابات نداشته باش

بعد مرگ يا طلاق هم اگه محترمانه ازدواج كنن اشكال نداره چ زن چ مرد

نميدونم چند سالته اما معمولا اين افكار ارماني دوران نوجواني و ابتداي جواني هست و در واقعيت كاربردي نداره

بابات حداقل ميتونست مدل ديگه بيان كنه محترمانه تر

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

یه چیزی هم طلبکارهبهش لوح زرین بدین ک فقط پیامکی خیانت کرده،جلوتر نرفته🫤خدا میدونه دستش رو شده یا ش ...

چند بار گفت من بخوام بازم میتونم خیانت کنم ولی خودم نمیخوام چون مامانتو دوست دارم!!!

بهش گفتم پس فردا منم دست مردا رو میگیرم میارم خونه اگه رگ گردنت باد کرد همه این حرفاتو میکوبم تو صورتت 

منم ی آدمی رو دارم به اسم بابا که البته حیف اسم پدر بابا که روی این مرد بی شرفه از بعد مامانم چهار ت ...

رهاش کن بذار تو جهنمش بسوزه 

من جای تو بودم میرفتم شکایت میکردم مهریه مامانمو طلب میکردم که به سختی بیوفته

چند بار گفت من بخوام بازم میتونم خیانت کنم ولی خودم نمیخوام چون مامانتو دوست دارم!!!بهش گفتم پس فردا ...

اینا فقط واسه خودشون روشن فکرن،به بقیه ک میرسن هیچی..

خدا رو شکر مامانت تو رو داره

پشتشی و ازش حمایت میکنی

خدا برا هم حفظتون کنه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...