2777
2789

من به محض اینکه نامزد کردم بابام شهریه دانشگاه رو نداد.یک دست لباس برام نگرفت دندون درد داشتم شوهرم اومد برد دندونم رو پر کرد بابام اهمیت نمی‌داد .جهیزیه نداد حتی واسه همسرم حلقه نگرفت.منم رفتم و پشت سرم رو نگاه نکردم .الان بیست ساله شهر غریبم با همه خوب و بد زندگی ساختم اما هرگز به عقب بر نگشتم پدرم فوت شد و رفت ولی کوتاهی رو که در حقم کرد نمیبخشم.ولی هستن پدرهایی که تا آخر عمرشون تکیه گاه دخترشونن

من به محض اینکه نامزد کردم بابام شهریه دانشگاه رو نداد.یک دست لباس برام نگرفت دندون درد داشتم شوهرم ...

رفتین سر مراسمش ؟ چرا اینجوری بود باهاتون ؟ لج بود ؟ کینه داشت ازتون ؟ واقعا برخی پدرها انگار هنوز عهد بوق هست طرز فکرشون که دختر را یجوری که نباید نگاه میکنن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی میخوام چیزی بخرم ، خجالت میکشم .حس سربار بودن دارم

من ک مجردم ولی تازگی حس میکنم یه موجود بی ارزشم که فقط دارم پولای بابامو خرج می کنم💔

همش میگم اخه بابام چقدر کار کنه من بخورم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
رفتین سر مراسمش ؟ چرا اینجوری بود باهاتون ؟ لج بود ؟ کینه داشت ازتون ؟ واقعا برخی پدرها انگار هنوز ع ...

بله رفتم .میرفتم سر میزدم وقتی فوت نشده بود ولی بی مهریاش یادم نمیره کلا پسر دوست بود خدا بیامرز هزار متر زمین رو قبل فوتش زده بود به اسم داداشم 

من در یخچال همرو باز میکنم

🤣🤣🤣🤣منم

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

من ک مجردم ولی تازگی حس میکنم یه موجود بی ارزشم که فقط دارم پولای بابامو خرج می کنم💔همش میگم اخه با ...

برو سرکار

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

برو سرکار

کار نیست خواهر

💔

یکبار تو دیوار اگهی دادم برای کار خیرندیده ها همشون مزاحم میشدن فقط

تازه اگهی من مال کار در منزل بود

دانشگاه میرم، رشته ی منم جوریه که باید تا دکترا بخونی تا کار درست و حسابی گیرت بیاد

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
یعنی واسه خوردن پیش شوهرتون راحتر از خونه پدرتونه؟

آره من یک ماه و نیم خونه مامانم بودم با دوتا بچه هام تا بناییمون تموم شه... اصلا دوست ندارم برگردم ب اون روزا. همش زیر لب چیز میگفت....

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

چه تاپیک غم انگیزی پر از بغضم .. خانمهای ایرانی خیلی مظلومن 😭😭😭

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻