2777
2789
چرا مگه از خونه پدر جایی راحت و امن تر پیدا میشه؟

بله خونه خود ادم

من تا پای طلاق رفتم ولی دیدم واقعا طاقت نمیارم برگشتم

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بستگی داره به اخلاق و فرهنگ هر خونواده 

اگه همچین حسی داری و خجالت میکشی سعی کن شاغل بشی 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

اسیری یا زندانی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اکثرا برای فرار از خونه پدر ازدواج کردیم ، خونه شوهر هم یه چیزی بدتر از خونه پدره ، ولی دیگه بازگشت به عقب میشه مصیبت عظماس

چرا آدم وقتی دلش یه چیزیو میخواد بهش نمیرسه ؟؟؟ من که هرچی خواستم نشده ، گمونم خدا باهام شوخیش گرفته ....

من تو عقد جدا شدم و از خونه پدر نرفتم بخوام برگردم اما یه مدا نامردم ماهانه دپل میزد بابام پول میزد لازم نبود هی به بابام بگم و راحت پولدار 

الان جدا شدم پول ندارم روم نمیشه به بابام بگم‌ کلی کار دوست دارم انجام بدم لباس بخرم واقعااااا سخته 

یعنی واسه خوردن پیش شوهرتون راحتر از خونه پدرتونه؟

خوردن رو منظورم نیست کلی گفتم ولی بخوای حساب کنی بله برای خوردن هم تو خونه خودم راحت ترم 

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

میفهمم چی میگیدستت دراز نمیشه رو سفرهزمین تا آسمون با مجردی فرق دارهبخصوص اگ بچت هم باهات باشه

الهی از متن شما ته دلم شکست و عمیقا براتون ناراحت شدم الهی شما ام طعم خوشبختی رو بچشید خوشبخت و‌عاقبت بخیر بشید انشالله