2777
2789
عنوان

زبون شوهر نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 24 پست

سفر رو که بگو یا دو تایی یا من نمیام با مادرت اینا راحت نیستم معذبم، کوفتم میشه 

وام رو هم یه جنگ جهانی راه بنداز بگو اگه امتیاز رو بدی زنگ می زنم فامیلات، آبرو براتون نمی زارم یکبار که جنگ جهانی راه بندازی تا آخردعمرش چاقو هم زیر گلوش بزارن چیزی به کسی نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفر رو که بگو یا دو تایی یا من نمیام با مادرت اینا راحت نیستم معذبم، کوفتم میشه وام رو هم یه جنگ جها ...

گلم داد بهشون تازه این خوشش میاد منو خراب کنه اینطوری بگم خودش بهشون میگه من گفتم من بده میشم

گلم داد بهشون تازه این خوشش میاد منو خراب کنه اینطوری بگم خودش بهشون میگه من گفتم من بده میشم

زیادی رو دادی بگو مامان بابای منم خیلی وقته جایی نرفتن این دفعه مامان بابای من برن دفعه بعدی مال تو

زیادی رو دادی بگو مامان بابای منم خیلی وقته جایی نرفتن این دفعه مامان بابای من برن دفعه بعدی مال تو

اتفاقا قبل تر گفتم مامان بابای من پارسال خونمون بودن ماهم خودمون یه کاری داشتیم باید بخاطر کار خودمون می‌رفتیم شهر خودمون ن اینکه صرفا اونارو برسونین مادرشوهرم یه دعوای راانداخت میگفت چرا سوار ماشین پسر من شدن اونا اینور اونور بره حالا من چرا اونو ببرم مسافرت

یه بار تازه ازدواج کردیم گفتیم بریم خونه خواهر شوهرم دوازده ساعت را تو تابستون اوج گرما مادرشوهرمم حاضر شد اومد نشست جلو حالا من ندید بدید نیستم جلو عقب هم مهم نیس اگه بحث حرمت باشه ولی کولرو گرفتن رو خودشون اون هی ناز پسرشو دادو تو ماشین بهش لقمه و میوه پوس گرفت شوهرم شاخ شد برای من همش بهم می‌پرید حتی وای نمیستاد تو راه پیاده شم برم دسشویی

یه بار تازه ازدواج کردیم گفتیم بریم خونه خواهر شوهرم دوازده ساعت را تو تابستون اوج گرما مادرشوهرمم ح ...

شوهرم بدتر بود فکر کن ماه عسل رفتیم مشهد مادر و خواهرش زودتر از من آماده سفر شدن الان میگم خاک بر سرم چرا سفر رفتم باید همون موقع می گفتم من نمیرم شماها گم شید برید ماه عسل به جای من

دیدم شوهرم تا پارک سر کوچه هم میره ننه باباش هم می بره دیگه گفتم یا دو تایی یا اونا رو ببر فکر کن من ۱۰ سال مسافرت نرفتم و سر حرفم بودم تا اینکه شوهرم دید من سر حرفم هستم دیگه تنهایی رفتیم مسافرت

شوهرم بدتر بود فکر کن ماه عسل رفتیم مشهد مادر و خواهرش زودتر از من آماده سفر شدن الان میگم خاک بر سر ...

عزیزم کلا شوهرمن یه موجود دیگه س بگم من مسافرت نمیام از خداشه تااخر عمر نریم کلا اخلاقش چرته بعد پنج سال برای اولین بار قبول کرد اونم انقد میگه مامانمم بیاد دوتایی خوش نمیگذره حالا باور کن مامانش دوماهه شهرستانه این میگه اونو ببریم هواش عوض شه پس هوای من چی