2777
2789

سلام 

چندوقت پیش خونه مادرشوهرم بودیم

دختر من از پسر جاریم یکسال کوچیکتره 

ولی خب رنگ هارو بلده شعر زیاد بلده و نسبت به اون تو حرف زدن بهتره

جاریم طبقه بالای مادرشوهرمه بچش اونروز خونه مادرشوهرم بود بعد دیگ دخترم دیدن داره رنگ هارو میگه 

مادرشوهرم برگشت به بچه جاریم گفت ببین چقد تو تنبلی بلد نیستی 

منم گفتم این چ حرفیه به یه ذره بچه میگین تنبل خب هرکی یطوره بعدم گفتم نه رنگ هارو بهش یاد بدین کم کم یاد میگیره شاید اصلا درمورد رنگ تاحالا بهش چیزی نگفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم رفته به جاریم گفته آره فلانی گفته شما به بچتون یاد نمیدین ک تنبل شده بیین بچه اونا همه چی بلده 

من اصلا منظورم این نبود من گفتم به بچه نگو تنبل چون چندبار تکرار کرد گفت تنبلی

امروز جاریمو دیدم گفت من مثل تو بیکار نیستم بشینم تو خونه با بچه بازی کنم به تو چ درمورد بچه من نظر میدی

جاریم یه شغلی داره ک تو خونه انجام میده

منن گفتم من چه نظری دادم آخه من حرفی نزدم و الکی دعوا شد

کلا دخترا زودتر زبون باز مبکنن و راه میفتن.خب

دختر من ماشاءالله زود راه افتاد اما دوسال وچهارماهشه اصلا حرف نمیزنه فقط چندتا کلمه میگه یا جمله های نامفهوم ولی تا دلت بخاد شیطنت روزی هزار بار منو به گوه خوردن میندازه الانم بیداره سمت باباشم نمیره فقط چسبیده به من بدبخت 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد